Vad kvinnor egentligen menar när de säger... 😉

Självfallet säger kvinnor precis vad de menar. Klart och tydligt. Men inte varje gång! Du bestämmer själv om du vill lära dig eller le mot dessa exempel.

Sarah Johnson
Author

Ibland förstår ni män inte vårt språkbruk, och istället för att påpeka att vad som sägs inte stämmer överens med det egentliga budskapet så kan ni börja lyssna på vad vi menar 😉...

Ni bestämmer själva om ni vill lära er – eller skratta – från dessa exempel.

– Det är bra. (Följt av en stunds tystnad). Nej, det är inte bra. Du har förbisett eller missat något. Kanske var din tajming fel? Skulle du sagt något tidigare? Du gör bäst i att lista ut det.

– Det bestämmer du själv (ingen ögonkontakt). Du skulle ha tagit upp den idén med henne, men nu ligger bollen helt hos dig. Lycka till med den!

– Jag har haft en riktig skitdag! Släpp allt du gör och ge henne en kram och en puss. Hon behöver försäkran om att allt kommer ordna sig.

– Ska vi inte bara ha en riktig myskväll ikväll? Detta är inte en fråga, hon förklarar sina avsikter.

– Jag pratade med Marie om att bjuda in henne och Casper på middag snart. De har redan blivit inbjudna, så nu vet du det!

– Vi måste bli bättre på att kommunicera. Du måste bli bättre på att kommunicera, men hon orkar inte bråka. Därför säger hon "vi".

– Jag förstår verkligen att hon inte orkade med honom längre. Du gör klokt i att känna till hennes gränser.

– Jag har precis varit i duschen och så... Kom till undsättning!

Känner du igen några av exemplen? Kan du några fler? Berätta dem i kommentarsfältet. Händer det inte också att även män säger något, men menar något annat? Det kan du läsa om här.

Läs också: Kan man förälska sig i någon man inte har träffat?

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.