Sliter du med å holde deg varm når strømprisene går amok?

Skal vi hjelpe deg med å finne verdens beste varmekilde, mens prisen på strøm, gass og ved stiger og temperaturen faller?

Sarah Johnson
Author

Gisper du forskrekket over den siste strømregningen? Leter du etter ved - og har du råd til det hvis du finner det? Prisen det koster å holde seg varm har gått helt amok, og hvordan skal det gå når høsten og vinteren kommer for fullt? Selvfølgelig er det en stor bekymring for mange av oss.

I en kald og bekymringsfull tid har man mer enn noen sinne bruk for en varm og beroliggende klem. Eller bare noe som får kinnene (og resten av kroppen) til å gløde? På Justkiss.no kan vi hjelpe deg med å finne verdens beste varmekilde med en kjernetemperatur på rundt 37 grader. Og kanskje en anelse høyere, hvis det ender i en het omfavnelse.😉

Fra spøk til alvor: Energiforbruket ditt er reelt vesentlig høyere når du bor alene. En engelsk undersøkelse viser at single i gjennomsnitt bruker over 50% mer strøm enn et menneske som er medlem av en familie på fire. Stuetemperatur, mengden av kjøkkenapparater og elektronikk er nemlig nogenlunde det samme om man er en eller flere i husstanden.

Nå kan vi jo nok fort bli enige om at det ikke skal være strømregningen som bestemmer om du bor alene eller sammen noen. Men hvis du ønsker deg en kjæreste - og du i tillegg sliter med å holde varmen, hvorfor vente?

Her kommer 10 varme forslag til dating:

1. Adrenalin-kick

Prøv å lokke daten din med på noe som dere omtrent ikke tør. Noe som gjør dere “høye” på adrenalin, for det øker blodgjennomstrømningen og virker veldig oppmuntrende. Alle får varmen av et adrenalin-kick, så dra til en klatrepark, kjør gocart, syng karaoke eller ta dere en kald dukkert i havet.

2. Le

Når pulsen stiger, øker også kroppstemperaturen - og pulsen stiger når man ler. Finn på noe som får deg i godt humør. Det kan f. eks. være en morsom film på kino, eller et stand-up show. Ikke nok med at dere får varmen, så øker latter også menneskers tiltrekningskraft.

3. En søt bakekonkurranse

Inviter daten din på noe søtt. Dere kan kaste dere over en hjemmebakst-konkurranse, eller som et felles prosjekt. Dere kan også avtale å møtes over ostekake og kaffe et sted i byen. Når vi spiser noe søtt, frigjøres dopamin i hjernen, og det får oss til å føle oss ekstra bra.

4. På skøyter

Skøytehaller eller isbaner er veldig kalde, men de som drar dit er der ofte ikke så veldig lenge. Man får varmen av å stå på enten kunst- eller hockeyskøyter, spesielt hvis skøyteturen ender med varm kakao. Punkt 2 dekker også her, hvis ingen av dere allerede er superproffe på isen.

5. Hot-yoga

Yoga i 35-39 graders varme er en intens opplevelse med fokus på konsentrasjon, balanse og pust. Sansene skjerpes, pulsen øker og musklene i kroppen mykner. Dere kommer til å kjenne at svetten renner, men det gjør den på alle de andre på timen også.

Læs også: Åh gud, jeg skal på date - hva gjør jeg??

6. Dra i en dyrepark eller på et akvarium

De fleste dyrehager har tropiske deler, hvor man kan komme tett inn på dyrene i temperaturer som er ganske mye høyere enn det norske gjennomsnittet. En god ting ved å avtale en date i en dyrehage eller akvarium er dessuten at det hele tiden er noe å oppleve - og å snakke om.

7. Sjokolade fondue

Hvis du googler sjokolade fondue, får du opp mange oppskrifter og forslag til fonduesett i alle prisklasser. Det finnes et stoff i kakao som kalles the love drug, hvilket er noe lettere å huske enn phenylethylamin. Stoffet gir oss en naturlig glede, som hvis vi kysser intenst eller får orgasme. Problemet er at sjokolade i store mengder også kan fremkalle kvalme. Men med den rette balansen…

8. Dra på kamp

Hvis du og daten din ikke selv er så glad i de store fysiske utfoldelsene (som f. eks. skøyteløp), kan dere også holde varmen som tilskuere på f. eks. en fotballkamp. Selvfølgelig må man som et minimum ha interesse for den sporten dere skal se, men derfra er det ikke vanskelig å komme inn i stemningen.

9. Swing og salsa

Når du danser skaper du (bedre) kontakt med kroppen din, og din seksuelle energi og lyst. Book en time og lær deg å danse salsa eller swing, så du kan ta med daten ut på dansegulvet hvor som helst. Dans får oss til å gi slipp på bekymringer, og selv hvis dere er i god form, skal man nok lykkes med å få opp temperaturen.

10. Det er varmest under dynen

Tidligere satt man potetkjelen og risengrynsgrøten under dynen. Hvorfor? Fordi det var det beste stedet å holde noe varmt… Just saying 😉 – Andre muligheter er å invitere daten med på et boblebad (de kan man leie rundt omkring) eller på en spicy indisk restaurant.

Skal din største drøm gå i oppfyllelse?

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.