Slik gjør du han helt vill etter deg

Det handler først og fremst om å være naturlig, pålitelig og at du er deg selv i en helt uforfalsket versjon, men du kan også fremskynde prosessen med verdens beste dating- triks. Vet du hvilke triks som er de aller smarteste?

Sarah Johnson
Author

Å begynne å date kan minne litt om å slutte å røyke. Vi er helt klar over hva det er som må gjøres, men det er bare ingen garanti for at det vil lykkes. Alle de gode intensjonene som virket så åpenbare da vi bestemte oss, begynner å falme, og plutselig er vi ikke lenger like målbevisste. Verken når det kommer til dårlige vaner eller å være modige nok til å gå ut og møte nye mennesker.

Og så er det selvfølgelig en trygghet om du kan få støtte fra noe ste

Den tjenesten kan du få helt gratis hos oss. Vi kan backe deg opp og lære deg verdens beste dating-triks. Som egentlig ikke er et triks, for her er det ingen hokuspokus, men er du naturlig, imøtekommende og pålitelig, har du kommet et godt stykke på veien.

Likevel …

Dersom han sitter der og er sympatisk, morsom og egentlig ganske deilig, har et søtt smil osv. osv. – Ja, da finnes det faktisk noen triks og tips i ermet som kan fremskynde prosessen. Det desidert smarteste er å få han helt vill etter deg så fort du har fanget oppmerksomheten hans.

Noen av punktene bør du lese med en klype salt, for vi er som sagt ikke alle like.

La deg inspirere av punktene nedenfor. Noe vet du kanskje fra før av, mens andre kan du ta til deg. Det kan hende at du må lese noen av dem med en klype salt, for vi er som sagt ikke alle like. Det finnes forskjellige spilleregler, men det finnes heller ingen fasit, heldigvis!

1. Ha tålmodighet

En klar fordel med nettdating er at det likestiller menn og kvinner når det gjelder å ta initiativ. Når dere har vært på date og du har lyst til å se han igjen, lønner det seg å ha en viss porsjon med tålmodighet. Ikke vær for ivrig. Det er noe i hjernen hans som gjør at han får lyst til å kjempe, men som samtidig gjør at han mister interessen om «jakten» blir for lett. Det er en balanse, der «needy» blir for enkelt, og «for kostbar» blir «no-go».

2. Føl deg komfortabel

Å tro på deg selv har blitt en slik mantra vi støter på en gang i livet. Som om selvtilliten er like enkel å ta på som en praktisk, varm jakke. Det er viktig å legge igjen negative tanker og indre reservasjoner når du drar på date. Ikke bare for å imponere han med «fortjenesten», men for at du skal føle deg mer komfortabel under daten.

3. Hold blikket oppe og ørene ute

Øynene våre uttrykker i en stor grad de innerste følelser, der øyekontakt er den viktigste ikke-verbale kommunikasjonen mellom to mennesker. Å holde øyekontakten for et sekund eller to, oppfattes generelt som mer flørtende. Så hold derfor blikket oppe og ørene ute: Når du lytter, scorer du flere poeng enn hvis du prater ivrig, og når du skal si noe må du aldri være dømmende. Du har selvfølgelig lov til å tenke at noe eller noen er helt feil, men det kan hende at denne typen avvisning diskvalifiserer deg før du i det hele tatt får bedt om regningen.

4. Hva har dere til felles?

Mennesker kjenner ofte en tilknytning til hverandre når de oppdager at de har noe til felles. Det kan være stedet de kommer fra, en hobby, utdannelse, livssyn eller at bDen bjørnetjenesten kan du få helt gratis hos oss. Vi kan backe deg opp og lære deg verdens beste dating-triks. Som egentlig ikke er et triks, for her er det ingen hokuspokus, men er du naturlig, imøtekommende og pålitelig, har du kommet et godt stykke på veien.egge har vært på Sumatra. Uansett hva fellesnevneren er, er det fornuftig å finne den, fordi den vil forsterke båndet mellom dere.

5. Sørg for å ha det gøy sammen

Vær sikker på at han allerede har sjekket Instagram eller Facebook-profilen din, for hvis han er det minste interessert, er han også nysgjerrig. La han få se at du har det gøy og opplever mye kult, dette vil gjøre at han får lyst til å være en del av det. Hvis du ikke har et rikt sosialt liv, er du garantert interessant. Baker du gode kaker? Finner du skatter i gjenbruksbutikker? Går du turer i en vakker skog? Oppdater profilen din med noe du liker og setter pris på. Det er som sagt viktig at dere også har det gøy sammen. Humor er vilt sexy.

6. Veien til en manns hjerte går gjennom …

En gang i tiden var det å være en god husmor et soleklart poeng i datingspillet. Veien til mannens hjerte går gjennom magen, sa dem den gang. Er det slik enda? Svaret er JA. Å gjøre en spesiell innsats for å glede den andre blir fremdeles sett på som et «gullkort» i dating gamet. For eksempel å forberede en nydelig, hjemmelaget middag, eller hvis han nå har avslørt at han er helt gal etter hjemmebakte Jøstralefser, er det ikke bare å google oppskriften og sette i gang?

7. Sørg for å unne deg selv fine ting

Huk å spise sunt og ikke hopp over den vanlige trenings-eller yogaøkten din, fordi pulsen nå øker raskere når du er rundt din nye flørt. Sørg for å unne deg selv fine ting, det gir bonus på alle fronter. Fordi det er når du er den beste versjonen av deg selv at du gjør han helt vill etter deg.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.