Slabbedask eller supermann? Aldri gjør disse 5 tingene når du er på date

Hvordan er man maskulin og veloppdragen på den rette måten uten å oppfattes som hoven eller ufin? Når det kommer til dating kan du starte med å unngå disse 5 tabbene.

Sarah Johnson
Author

Kvinner vil ha supermenn. Super romantiske, super handy, super morsomme, super elskere. Men ikke for mye av det gode. Det skal være balanse. Likestilling. Han, som klasker henne på rumpa offentlig, eller med et stort sukk tar skrutrekkeren ut av hånden hennes - bort med han! Han, som er oppmerksom og generøs? Supert. Men needy? - Ellers takk. Og selv om han heller må sitte ned og tisse i stedet for å stå for å unngå å søle, skal hans feminine side ikke ta mer plass enn at han har god smak når det kommer til interiør.

Så hvor plasserer man seg sikkert på grafen mellom slabbedask og supermann? Hvordan er man maskulin og veloppdragen uten å oppfattes som en kjepphøy Don Draper?

Off, det er ikke lett, men skal du på date kan du starte med å unngå disse 5 tabbene.

1. Tid, klær og hangover

Hvis daten din har måttet vente på deg, fordi du ikke klarer å komme tidsnok. Hvis du dukker opp og ser ut som en krøllete klut som har blitt brukt til å fjerne overskuddsolje med, eller - gud forby - er klein, så kan du regne med at du havner nærmere slabbedask enn supermann. Mye nærmere. Når dét er sagt (og du har kommet tidsnok), må du gjerne være en liten smule shabby. Ikke skitten, men shabby. Sjekk nåtidens hotte mannetyper: Deres todagersskjegg er rå på den helt riktige måten. F. eks. tidligere rusmisbruker og nå superstjerne Robert Downey Jr. - Hugh Jackman eller Jason Momoa.

Les også: Derfor tiltrekkes kvinner av menn med hunder

2. Ubesluttsom

– Hva har du lyst på? - Ja, hva syns du? Kaffe latte? Cappuccino? Vin? Rød eller hvit? eh-eh… Noen mennesker er kronisk ubesluttsomme - Supermann ville aldri nølt med å ta et valg, ikke en gang med et ubetydelig valg som kaffe en gang. Man må bare konstatere at en viss handlekraft er mer uimotståelig enn det flakkende blikket og nærmest lammede kroppsspråket en mann kan få, mens han prøver å utsette noe eller unngå å ta et valg. Så mynt eller kron og så kom deg videre!

3. Snakke stygt og skryte

Snakke stygt kan være så mangt. Det kan være en jevn strøm av banneord. Det kan også være å snakke stygt om noen. F. eks. ved å kommentere forbipasserende med negative utsagn og være nedlatende ovenfor personalet. Det er bare en slabbedask, som må snakke andre ned for å føle seg bedre selv. En skikkelig supermann er heller ikke en skrytepave. Lois Lane hadde aldri falt for Clark Kent, hvis han hadde kommet svevende inn på Daily Planet og skrytt av at han kunne fly! Eller jo, - det hadde hun kanskje, men skryt er bare slitsomt. Og noen ganger litt komisk, men mest slitsomt.

Les også: Åh gud, jeg skal på date - hva gjør jeg??

4. Den mindre tiltalende sjalusien

Ingen klarer helt å unngå å føle litt på sjalusi av og til. Det er nesten uunngåelig, men for all del ikke vis det hvis du kan merke at det bringer frem monsteret i deg - eller tar fra deg ditt gode humør. Holder du deg helt rolig og tilbakelent når hennes Herkules av en ekskjæreste går inn på scenen som en ridder i skinnende rustning (eller går ut av sin Audi E-tron), vitner det tross alt om en viss sikkerhet. Tegn på sjalusi derimot.. Ja, det vitner jo da om det motsatte: Mangel på selvsikkerhet. Unngå samtidig å lokke frem sjalusien hos daten din ved å la deg distrahere av (og hvertfall ikke kommentere) andre kvinner. Det er godt nok daten din som rammes av utiltalende følelser, men du kan regne med at det er du som blir syndebukken. I hvertfall ikke supermannen.

5. Ikke bli sur

Når er man for soft og når er man for macho og risikerer å gå på MeToo-muren? Med debatten om samtykkeerklæringer før man har sex og retten til å si ifra, noe som selvfølgelig er en god ting, har impulsivitet blitt en litt mer sensitiv affære. Er du en av de gamle krigerne som har gått etter å ta byttet - og ha damer på rekke og rad, har du blitt totalt umoderne. På vei mot utryddelse. Det kan godt være at du synes, det er kjipt, men du er nødt til å jekke deg ned. Nei, ta det helt med ro, det er bare for gøy. Men ikke ta det personlig, hvis daten ikke utvikler seg sånn du fikk inntrykk av underveis, eller håpet at den skulle bli. Hvis hun allikevel ikke ville bli med deg hjem. Bare en slabbedask blir sur eller såret av det. Følger du henne derimot hjem eller et stykke på veien, er det stor sjanse for at du får en god plassering i supermann-grafen.

Læs også: Derfor er det en god idé å betale for din datingprofil

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.