Sånn vet du om hun har et crush på deg

10 tegn på at daten din er glad for at dere har møttes, og gjerne vil at dere skal bli kjærester.

Sarah Johnson
Author

Er din voksende interesse og varme følelser for daten din gjensidig? Er hun bare en søt kvinne med et vinnende vesen, eller er du faktisk så heldig at hun har et crush på deg?

Legg merke til blant annet disse 10 tegnene. Jo fler av dem du kjenner igjen hos henne, jo mer sannsynlig er det at hun er ganske glad for at dere har møttes. Så glad at hun gjerne vil at dere skal bli kjærester.

1. Hun innleder en samtale

Kvinner holder ofte igjen med å ta initiativ i frykt for å bli avvist eller betraktet som lett å få tak i. Så hvis hun ikke klarer å holde seg i skinnet, og innleder en samtale med deg og sender deg meldinger for å holde kontakten gående, så ja...

2. Du får henne til å le

Utsett henne for dårlig-joke-testen: Fortell en skikkelig dårlig vits og hvis hun ler av den, har du helt klart fått hennes sympati. Hun ler ikke av din hjernedøde humor, men hun vil unngå at du mister fjeset, fordi hun liker deg. Derfor ler hun i det hele tatt ganske mye.

3. Telefonen forblir i vesken

Hun er tilstede, interessert og oppmerksom når dere møtes - i motsetning til de som konstant sjekker telefonen. Hennes forblir i vesken mens dere er sammen.

4. Sjalusien titter frem

Hun spør deg rett ut om du møter andre, for hun har ikke tenkt seg å være en midlertidig flørt. Hun prøver å virke upåvirket hvis dere møter på en av dine kvinnelige bekjente som du hilser blidt på, men du vil raskt oppleve en endring i stemningen hvis du ikke etterfølgende forklarer hvem det var dere møtte.

5. Hun erter deg

Hun har et utfordrende og spøkefullt blikk i øynene når hun erter deg. Det kan være dine stygge gule sneakers som står for tur, eller noe du har sagt. Omvendt forteller hun deg også hvor bra du ser ut. Men man erter kun dem man liker.

Læs også: 6 tips som gjør datingen din morsom og suksessfull

6. Rask på sosiale medier

Hun kommenterer, liker og ser fort oppdateringene dine på sosiale medier. Hun holder altså ikke tilbake med å la verden se at dere har en greie. Hun svarer også på meldingene dine ganske fort.

7. Presenterer og inviterer

Hun presenterer deg for omgangskretsen hennes og inviterer deg med på arrangementer. Det kan være en konsert eller noe sportslig. Og hvorfor presentere deg for vennene hennes hvis hun ikke vil at du skal være en del av livet hennes?

8. Betror seg til deg

Hun spør deg om råd og viser at hun har tillit til deg ved å fortelle deg noe fortrolig. Dét ville hun aldri gjort hvis hun ikke hadde troen på dere.

9. Her og der og over alt

Hun har det med å dukke "tilfeldig" opp i nærheten av deg. Hun gikk tilfeldigvis forbi nabolaget ditt, der du jobber eller der du trener... Og når det skjer, ser hun alltid smashing ut. Det er jo ikke en god ide å møte deg og ligne på noe katten har dratt med seg inn.

10. Kroppsspråket avslører henne

Kroppsspråket avslører mer enn man tror. Snur hun kroppen sin rett mot deg? Og tærne? Det er et godt tegn. Hvis hun "kommer til" å ta på deg når dere snakker sammen, f. eks. en hånd på skulderen eller på armen, er det enda tydeligere: Hun har et crush på deg.

Læs også: 7 grunner til at du kan forelske deg på et splittsekund

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.