Sånn sjekker du han opp uten å virke desperat

10 sexy, søte og sikre triks han garantert ikke kan motstå.

Sarah Johnson
Author

I det store kjærlighetsspillet handler det selvfølgelig ikke om å sjekke opp noen ved hjelp av et lurt triks som overrumpler motstanderen. Det er faktisk ikke noen motstander. Men det er vinnere og tapere, og derfor er en liten smule taktikk og litt strategisk tenkning ikke så dumt. Hvertfall ikke hvis du føler at du har møtt den rette og du ikke kan få nok av han.

Så hvordan sikrer du deg at det blir gjengjeldt?

Tja… Du har lyst til å skyve alt annet til side og slå til med masse kjærlighetserklæringer og uttalelser. Men dét gjør du ikke! For du har allerede lest og hørt det sikkert 117 ganger før, og la oss bare repetere: Needy er ikke sexy - det skal være litt motstand, noe man må kjempe litt for og respektere. Men først og fremst skal det være noe han ikke kan motstå.

1. Humøret gjør halve jobben

Hvem har du snakket med i det siste? Noen som har vært i godt humør og gledet seg over morsomme ting? De typene som i øs pøsende regnvær konstaterer at det heldigvis ikke støver? Eller har du mødt noen som i en endeløs strøm av beklagelser har sugd energien ut av rommet? Vi tiltrekkes naturligvis av positive mennesker, de får oss til å føle oss trygge og komfortable. Hverken kule klær eller en digg rumpe kan konkurrere med din positive innstilling til tilværelsen. Men det trekker nok heller ikke ned.

2. Tilstedeværelse er bra

Ikke snakk om eksen din. Alt kan skje. Alt mulig du ikke kan styre. Din nye kjæreste kan bli sjalu og sur, du kan bli sur, han kan tro at du har noe uoppgjort, du kan bli i tvil… Du kan garantert selv finne flere varianter. Dropp fortiden og vær tilstede, lyttende og interessert. Tilstedeværelse er bra.

3. Ærlig og direkte

Menn elsker kvinner som har bena godt plantet på jorden og er lette å snakke med. Ja, beklager generaliseringen, for det er også menn som liker kompliserte og mystiske kvinner. Det er også albino hjorter i skogen og flere meter lange revhaier i Nordsjøen. Det er bare veldig sjeldent at noen får øye på dem. Men hvorfor gi utrykk for å være noe eller noen man ikke er i virkeligheten? Vær direkte og ærlig rundt hva du liker og ikke liker.

4. Den store smileøvelsen

Hvorfor ser du så sur ut? Er du lei deg pga noe? Er det noe galt? Har noen spurt deg sånne spørsmål uten at du har vært det minste sur eller trist? Kanskje du bare har vært veldig fokusert på ett eller annet? Smil og verden smiler til deg, sier et gammelt ordtak. Det gjelder enda, og et smil sammen men øyekontakt er det viktigste verktøyet i flørtekassen din. Hvis du ikke har lett for å smile, må du begynne å øve.

Læs også: 5 simple råd som løfter daten din

5. Aldri undervurder deg selv

Noen menn kan føle at sterke kvinner er intimiderende. Men hvis din nye kjæreste ikke takler at du er god på ditt område - eller på mange – er du da sikker på at han er den rette? Det kommer ikke noe godt ut av å undervurdere seg selv for at han skal føle seg bra. Del dine gode poenger med han, ikke bare jatt med og ikke la han snakke på dine vegne. Når du er sterk, kan han ikke motstå deg.

6. Vær økonomisk

Er du på jakt etter det søte liv? En mann med et “utømmelig” kredittkort vil ganske fort gjennomskue deg hvis du bare et ute etter pengene hans. Med mindre du selv er veldig økonomisk og unngår å snakke om hans dyre vaner, sko, bil etc. Foreslå f. eks. at dere deler regningen og fortell hvor mye du bryr deg om jobben din, så han forstår at du setter pris på å være selvstendig.

7. Få han til at føle seg ung

Bemerkelsesverdig mange menn velger en kjæreste som er yngre enn dem selv. Kanskje får det dem til å føle seg yngre, og det er det ikke noe galt i. Det betyr bare at du gjør klokt i å holde igjen med å mobbe vikene hans, ja i det hele tatt alderen hans. Få han til å føle seg sterk og vital - og han klarer ikke motstå deg.

8. En deilig lukt

Luktesansen vår han enorm betydning. Lukter påvirker hukommelsen vår, produktiviteten vår, og ikke minst følelsene våre. Det er gjort utallige undersøkelser på luktens påvirkning på livene våre, og vi vet det jo: Aromaterapi kan være behagelig, vi tiltrekkes av gode lukter, mens dårlige lukter - spesielt dårlig kroppslukt - er motbydelige og frastøtende. Sørg for å lukte noe som kjæresten din liker å lukte på.

9. Send flørtende meldinger

Takket være alle våre digitale platformer er flørt ikke lenger noe man bare kan gjøre når man er med hverandre. Flørtende og ertende meldinger som pirrer fantasien hans, får han til å ønske at han var sammen med deg. I begrensede mengder, for du er jo ikke desperat. Men han må gjerne vite at han faktisk har en sjanse, ikke sant? Noen ganger er man tross alt nødt til å være tydelig.

10. Mot og overskudd

Å være villig til å ta noen risker er tiltrekkende. Etter det er det muligens både dumt og farlig. Men en modig kvinne som har overskudd til å utfordre seg selv og kaste seg ut i det uprøvde er mye mer spennende enn hennes tilbakeholdne venninne. Og mot kommer i mange varianter. Det kan være å klarte opp en klatrevegg eller kjøre gocart på en date, eller det kan være å kle seg iøyenfallende eller si meningen sin høyt i en forsamling. Mot viser selvtillit. Selvtillit er sexy.

Vil du læse flere artikler om parforhold og online dating? KLIK HER 💗

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.