Sånn får du tak i en kvinne som kan rygge med tilhenger

Liker du en superwoman? Her har du 10 tips til hvordan du skal smelte handy-kvinnens hjerte.

Sarah Johnson
Author

Selvtillit er sexy. Selvsikre mennesker stikker seg ut i mengden. Det er noe med den måten de hviler i seg selv på, som er tiltrekkende. Men kanskje også litt skremmende?

Det siste vil du muligvis nikke bekreftende til, hvis du liker en superwoman. En av disse kloke, sterke og uavhengige kvinnene som konstant knuser deg i backgammon og kan rygge med tilhenger? Og hva skal da til for å smelte hjertet hennes? Vi gir deg 10 tips:

1. Gi plass

Ikke overøs henne med meldinger - gi henne plass - hun er sikkert opptatt med ett eller annet.

2. Gjør henne en tjeneste

Hun er ikke vant til å be om hjelp, så hun blir glad hvis du gjør henne en tjeneste uten å spørre først.

3. Av med ledertrøyen

Hun har gjerne på seg ledertrøyen, men når hun tar den av - og resten av klærne - er det en god mulighet for at hun vil ha en dominerende mann. Det kan være litt vanskelig for henne å innrømme at hun liker dominerende menn, når man er en uavhengig superkvinne. Det krever balanse - og respekt.

4. Gjør deg fortjent til tilliten hennes

Vær ærlig og oppriktig, så hun vet at hun kan vise deg tillit. Hvem gidder å sløse tiden sin med idioter som ikke er til å stole på? Hun gjør hvertfall ikke det.

Læs også: 6 tips som gjør datingen din morsom og suksessfull

5. Ta avgjørelser

Ikke vær ubesluttsom. En litt slapp hva-vil-du-attitude gir hun frysninger, og hun liker det når noen bestiller bord og tar initiativ til å gjøre noe annet gøy. Stå fast ved meningene dine, uenighet er ikke det samme som konflikt - en frisk diskusjon er helt ok.

6. Lær henne noe nytt

Hun elsker utfordringer, så har du en hobby du kan introdusere henne for? Hun liker mennesker som er flinke til noe og synes det er gøy å lære noe nytt.

7. Har du en lidenskap?

Setter du lista høyt? Har du en lidenskap? Hun har store forventninger til andre, men noen ganger kan det også være fint å bli holdt litt nede på jorden.

8. Finn på noe gøy

Hun er nysgjerrig og synes ikke at man alltid trenger å ta den enkleste veien. Finn på noe fantasifult, kreativt og spontant. Det vanlige er no-go.

9. Vær tålmodig

Mennesker med stor autoritet kan ha kort lunte. - Hvor lang tid kan det ta å få gjort det ene eller det andre? Be aldri en kvinne som er utålmodig om å slappe av. Aldri!

10. Høflig og romantisk

Jo, hun kan lett åpne dører og åpne en flaske vin, men litt høflig oppførsel er det ikke noe galt i. Og selv om man er selvstendig, skarp og handy, kan man allikevel bevege seg over i det romantiske hjørnet, hvor man gjerne vil kose litt med hverandre. Er det ikke hele poenget med å ha en kjæreste? Hengeren kan hun jo rygge inn selv....

Læs også: 7 grunner til at du kan forelske deg på et splittsekund

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.