Jag är inte en hund som ska rastas: Är promenader på första dejten töntigt?

Charmig enkelhet eller ett tecken på bristande ansträngning? Delta i debatten och berätta för oss om du förväntar dig mer än bara en promenad i parken!

Sarah Johnson
Author

Gåturer som första dejt - är det charmigt och enkelt, eller är det ett tecken på bristande kreativitet och ansträngning? Många har tagit detta klassiska koncept till sig, men några börjar efterlysa mer engagemang och fantasi i planeringen av ett första möte. Detta leder oss till den brännande frågan: Är gåturer på första dejten på väg att bli omodernt, eller är det fortfarande ett meningsfullt sätt att lära känna någon på? Låt oss dyka ned i denna debatt och utforska olika synpunkter på vad en första dejt egentligen bör innehålla.

Fördelarna med en promenad

Innan vi undersöker argumenten mot promenader som första dejt, låt oss se på varför många väljer denna metod. En promenad kan vara ett bra sätt att lätta på nerverna och skapa en avslappnad miljö där två personer kan lära känna varandra utan press. Dessutom tillåter den fria och naturliga miljön ett djupare samtal som inte nödvändigtvis är möjligt över en middag på en restaurang. Att inte förglömma, det är en billig och hälsosam aktivitet.

Därför är några trötta på promenader

Nu kommer vi till den andra sidan av saken. Jag hörde nyligen från en väninna som är trött på män som tar den lätta vägen och föreslår en 'avslappnad' promenad som deras första dejt. Hon uttrycker det klart: 'Jag är inte en hund som ska rastas!'. Hon efterlyser mer ansträngning, mer planering, mer fantasi. I hennes ögon är en promenad helt enkelt inte nog.

Läs också: 5 simpla råd som lyfter din date

För vissa kan en promenad på första dejten ge intryck av att den som bjuder in inte riktigt har lagt någon ansträngning i planeringen, eller att personen inte vill investera i en måltid eller en aktivitet. För andra är det bristen på kreativitet som gör dem besvikna. Var är den unika dejten som visar att personen verkligen har tänkt till?

Är promenader på första dejten omodernt?

Frågan är nu, är promenader på första dejten på väg att bli omodernt? Det kan bero mycket på den individuella personen och deras förväntningar på en dejt. Vissa föredrar och uppskattar det enkla och avslappnade, medan andra efterlyser en större ansträngning. Vad tycker du? Låt oss höra din åsikt i kommentarfältet!

Läs också: Överraska din partner: 10 kreativa idéer för romantik och skoj

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.