Vad män verkligen menar när de säger... 🤫

– Jag tycker vi ska ta en paus, säger han... Är det ett tydligt budskap – eller försöker han säga något annat?

Sarah Johnson
Author

Män är tydligare i språket än kvinnor om man frågar dem 😉… Men vi bestämde oss för att granska påståendet och gick in på djupet i några exempel som tydligt visar att män inte alltid är helt tydliga. Känner du igen några av exemplen?

Kan vi inte prata om det senare? Han menar: – Jag orkar faktiskt inte prata om det: Please, släpp det!

Varför är du singel? Han vill veta om du också dejtar andra, för han tycker riktigt mycket om dig.

Jag är inte riktigt sugen på ett fast förhållande. Han är inte såååå tokig i dig heller, men han försöker vara hövlig med en klassisk It's not you, it's me.

Din lilla sötnöt… Man retas bara med personer man tycker om, och han tycker om dig en hel del. Annars skulle han inte hitta på smeknamn, hur dåliga de än må vara. Han är såld!

Ska jag ge dig lite massage? Om du inte har riktigt ont i nacken så lägger han i själva verket upp för sex. Det är uppenbart.

Vi kikar på det… Han är inte helt inställd på att göra planer. Varken nästa vecka eller längre fram, och han hoppas att du fattar vinken.

Jag tycker vi ska ta en paus. Antingen så är han lite förvirrad över sina känslor, eller så är han överväldigad av dina. Eller så vågar han inte berätta sanningen: Han vill gå vidare utan dig.

Jag tror jag har sett dig förut? Han tycker att du är snygg och försöker skapa kontakt, men han är inte så pass skogstokig att han inte klarar av en avvisning om du inte är intresserad.

Var känner du honom ifrån? Han vill riktigt gärna veta om du har haft sex med personen? Han har bara inte lust att blotta sin osäkerhet eller avundsjuka.

Jag vill fortfarande gärna ha dig i mitt liv. Han tycker inte att ni ska vara ihop. Men om du fortfarande kan boosta hans ego med små bekräftande meddelande då och då, så är det ju toppen...

Hej grabbar, det här är min väninna. Han friendzonar dig framför sina vänner så att alla kan förstå att du inte är hans partner. Men han sätter pris på ditt förpliktelselösa sällskap.

Det finns garanterat fler exempel. Har du några som du vill dela med oss? 😇 Och sen finns det ju också allt det som kvinnor verkligen menar när de säger... Ja, vill du veta? Klicka här.

Läs också: Därför är det en bra idé att betala för din dejtingprofil

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.