Er du et hundemenneske? Sånn finner du den rette kjæresten

Livet med hund er berikende. Alltid er det en som gleder seg til at du kommer hjem, en som er hengiven og kanskje til og med passer på deg. Ikke mye kan trumfe en trofast hund sitt selskap. Det skulle isåfall vært selskapet til en søt kjæreste.

Sarah Johnson
Author

Er du et hundemenneske? Da vet du at det finnes to slags liv. Livet uten hund, og livet med! Tilværelsen uten kan være fylt med spontanitet - ja, la os dra til byen rett fra jobb - og dovne søndager - regnvær? Jeg blir på sofaen. Livet med hund derimot krever - drittvær eller ikke - utendørsaktivitet, og impulsive påfunn som forlenget fredagsbar og last-minute-reiser lar seg kun gjøre hvis du har en mor, bror eller skikkelig snille naboer som står klare til å være hundepasser.

Men er du hundemenneske, vet du også hvor fint livet er med hund. Alltid er det en som gleder seg over at du kommer hjem. En som er hengiven og interessert og som kanskje til og med også passer på deg. Det er faktisk ikke mye som kan trumfe en trofast hund sitt selskap.

Det skulle isåfall vært selskapet til en søt kjæreste.

Læs også: 11 verdifulle råd som gjør deg mye mer attraktiv på første date

Hva nå hvis du kan få i både pose og sekk? Det er faktisk vitenskapelig bevist at det er hot å ha hund. Tiltrekningen blir større når vi møter noen som har med seg en firbent venn og hvertfall menns sexappeal får et ordentlig boost. Hvorfor? Fordi at det å ha hund sier mye om (hunde)mennesket. F. eks. at han er tålmodig, ansvarlig og innstilt på å forplikte seg. Han er forhåpentligvis utadvendt. Med hund i bånd kommer man nemlig fort i snakk med andre mennesker, og han er fysisk aktiv og oppmerksom på andres behov. Nøyaktig de samme karaktertrekkende setter de fleste kvinner pris på hos en kjæreste: At man er ansvarsfull og omsorgsfull etc.

Ergo: Der er gode sjanser for at du kan finne den rette, når du allerede har en hund.

I forhold til dating er det lurt å ha et dyr. Et engelsk online-dating byrå gjorde analyser som viste at 57 pct. av brukerne synes at single folk med dyr er mer attraktive enn de uten. Hele 60 pct. svarte at spesielt hundeeiere virket mer tiltalende. En annen undersøkelse kom frem til at bare det å skrive “har hund” på profilen sin var nok til å øke interessen. Samtidig får man fort silt ut de menneskene som av en eller annen grunn ikke vil forholde seg til folk med hund.

“Det er ikke så populært hvis Fido har tygget i stykker kjærestens sneakers”

Hvordan finner du da den rette matchen, som jo også skal matche hunden din?

  1. Første forutsetning er at daten din liker hunder og f. eks. ikke er allergisk. Det blir heller ikke lett hvis noen i hans eller hennes nærmeste familie - søsken, foreldre eller barn - er allergiske.

  2. Er daten din et utemenneske som heller investerer i en solid vinnjakke enn i pensko? For da lover det jo godt.

  3. Introduser hunden og daten din relativt fort. Prinsipielt kan deres føreste date være en gåtur i en park, så er hunden med fra første stund. En mer romantisk date uten hund kan alltid komme senere.

  4. Velg under alle omstendigheter et utendørs første date-og-hunde-møtested og la hunden ta initiativ til å hilse.

  5. Visse hundeadferdsterapeuter foreslår at hunden i første omgang får lov til å snuse på noen av den nye kjæresten sine klær, så den allerede er kjent med vedkommendes lukt. Men ikke sko - fottøy frarådes, da det ikke blir så populært hvis Fido har tygget i stykker kjærestens sneakers

Læs også: Derfor er det en god idé å betale for din datingprofil

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.