Ditt personliga sommarhoroskop 2022 🌟

GÄr du en varm sommar till mötes? LÀs vad stjÀrnorna sÀger om dina chanser till kÀrlek och romantik de kommande mÄnaderna.

Sarah Johnson
Author

LÀngtar efter förÀndring

♉ Oxen, 20 april till 20 maj:

Du kommer snart att kÀnna sprudlande energi och förÀndringslust. SÀrskilt om du har haft svÄrt med att ta initiativ under vintern och vÄren. TÀnk efter innan du kastar allt gammalt och bekant överbord, för en plötslig passion kan snabbt dö ut. Du gör dig sjÀlv en stor tjÀnst genom att hÄlla fötterna pÄ jorden och hÄlla utkik efter den Àkta kÀrleken.

NĂ„gon kommer att ta dig med storm

♊ Tvillingarna, 21 maj till 20 juni:

Har du lyckats övertyga dig sjÀlv om att du inte mÄste ha en partner? Den övertygelsen kommer att ruckas pÄ framöver för nÄgon kommer att ta dig med storm under sommaren och det kan bli svÄrt att fokusera pÄ annat Àn kÀrleken. Det Àr viktigt att du tittar pÄ helhetsbilden och passar pÄ dina förpliktelser, Àven om du helst av allt bara vill gömma dig i din Àlskades famn.

Dags att ta ett djupt andetag

♋ KrĂ€ftan, 21 juni till 22 juli:

Andas in ny luft under vĂ„ren. Om du Ă€r redo sĂ„ kommer de kommande mĂ„naderna att bjuda pĂ„ ett överflöd av upplevelser och spĂ€nnande utmaningar, och du fĂ„r garanterat mycket att stĂ„ i. I ett nytt förhĂ„llande – eller kanske ett förnyat förhĂ„llande – sĂ„ Ă€r det viktigt att du har ett öppet hjĂ€rta om tilliten ska bevaras. Romantiken kommer att blomstra i nya omgivningar, kanske pĂ„ en resa till en plats som du aldrig har varit pĂ„ förut.

Du kommer att utvidga din horisont

♌ Lejonet, 23 juli till 22 augusti:

I början av sommaren kan du kĂ€nna dig en smula matt och sakna gott sĂ€llskap, men snart kommer förĂ€ndringar att utvidga din horisont och lyfta ditt humör. Är det verkligen du som fĂ„r förĂ€ndringarna att ske? Du Ă€r ju i grund och botten en kreativ och idĂ©skapande mĂ€nniska, och din vinnande natur ger dig framgĂ„ngar hos det motsatta könet. Det krĂ€ver bara att nĂ„gon upptĂ€cker vad du Ă€r kapabel till.

Du skapar vÀrme och glÀdje

♍ Jungfrun, 23 augusti till 22 september:

Du kommer att skapa vÀrme och glÀdje runt omkring dig eftersom du vÀljer att prioritera annorlunda Àn vad du brukar göra, och som ett resultat av detta övervinner du blyghet och fördomar som du kan ha mot andra mÀnniskor. SÀrskilt under sensommaren landar du i nya sociala cirklar och du kommer att kunna se dig sjÀlv i spegeln och sÀga "gud vad bra att jag vÄgade". Sommaren 2022 kommer definitivt att bli minnesvÀrd.

HĂ„ll fast vid guldet

♎ VĂ„gen, 23 september till 22 oktober:

Med ditt charmerande och initiativrika vÀsen Àr du en inspiration för din omgivning, och dÀrför hamnar du lÀtt i nya och goda sÀllskapskretsar. Det kan medföra att du rastlöst flaxar omkring, och det ska du vara uppmÀrksam pÄ. HÄll fast vid guldet nÀr du hittar det. Det kan nÀmligen se ut som att du under den hÀr sommaren kan lyckas landa i ett harmoniskt, rakt igenom fullÀndat kÀrleksförhÄllande.

SlÀpp loss

♏ Skorpionen, 23 oktober till 21 november:

Har du tÀnkt att det kommer att komma en dag dÄ allt Àr för sent? DÀr tÄget har kört, chansen passerat och livet gÄtt vidare? Dystra frÄgor, men Àr det nu du ska fatta ett beslut om att leva ditt liv sÄ som du vill leva det? Du Àr en passionerad mÀnniska och du förtjÀnar att bli Àlskad med samma passion. Under den hÀr sommaren kommer kÀrleken att ha fina villkor. Om du tillÄter det och slÀpper loss, det vill sÀga.

Lycka och lÀtthet

♐ Skytten, 22 november till 21 december:

Din fundamentala livsglĂ€dje och din optimistiska syn pĂ„ framtiden fĂ„r en knuff i en positiv riktning med sommarens intĂ„g. Du mĂ„ste tĂ€nka igenom saker och ting, men pĂ„ det stora hela sĂ„ kommer du att uppleva den lycka och lĂ€tthet som du har saknat – och dolt under en leende mask. Resor och romantik blandar sig pĂ„ ett överraskande sĂ€tt och du fĂ„r möjligheten att vara generös i en helt ny skala.

Du fÄr saker att hÀnda

♑ Stenbocken, 22 december till 19 januari:

Du Àr pÄ vÀg in i en anmÀrkningsvÀrd period dÀr du följer dina mÄl och fÄr saker att ske. Romantiken fÄr optimala utvecklingsmöjligheter och det ser ut som att en större förÀndring Àr pÄ vÀg. Det kan vara en flytt eller en markant Àndring i din livsstil? Det kan hÀnda pÄ grund av att din ekonomi blir bÀttre, eller för att du hittar ny energi och styrka, och gör dig av med hinder lÀngs vÀgen.

Ta fatt i chanserna

♒ Vattumannen, 20 januari till 18 februari:

Om nĂ„gon nĂ€ra dig har börjat bli lite retig sĂ„ finns det nog en orsak till det. Du mĂ„ste vara öppen och fĂ„nga chanserna framför dig nĂ€r de dyker upp. Gör du det sĂ„ kan du förvĂ€nta dig att sommaren bjuder pĂ„ gott om aktiviteter – och extraordinĂ€r vĂ€rme. HĂ€r handlar det inte om vĂ€derleksprognosen, utan den inre vĂ€rmen. Detta förutsĂ€tter sĂ„ klart att du skapar plats dĂ€r smĂ„ kĂ€rleksfrön kan gro.

Gör upp med gamla vanor

♓ Fisken, 19 februari till den 20 mars:

Stabilitet kan vara behagligt, men leder lĂ€tt till trivialitet som leder vidare till rastlöshet. Är det nu du ska göra upp med gamla vanor och göra nĂ„got helt speciellt för dig sjĂ€lv? Turen kommer att följa dig, och en mĂ€nniska som stĂ„r dig nĂ€ra kommer backa upp dina beslut. Över sommarens lopp kommer du att dras in i en ny bekantskap som kommer att göra dig sĂ€rskilt tacksam och lycklig.

Flera valmöjligheter

♈ VĂ€duren, 21 mars till 19 april:

Du kommer att stÄ inför flera valmöjligheter och det kan skapa en viss oro för dig eftersom du har ett gott hjÀrta och för allt i vÀrlden inte vill sÄra andra mÀnniskor. NÀr du har fattat ditt beslut sÄ har du dock inte tid att smyga över Àggskal, och du fÄr en sommar med extraordinÀra upplevelser. Du mÄste vara i god form för att kunna löpa linan ut, sÄ det kanske Àr vÀrt att tÀnka lite extra pÄ fysiken?

Vill du lĂ€sa artiklar om onlinedating och parförhĂ„llanden? KLICKA HÄR 💗

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.