Derfor er det en god idé å betale for datingprofilen din

Når du har bestemt deg for å finne en kjæreste, skal det selvfølgelig også aller helst lykkes. Succesraten din stiger markant hvis du betaler for en datingprofil, for du kommer nemlig raskt i kontakt med andre mennesker som også tar dating seriøst. Og det er flere åpenbare fordeler.

Sarah Johnson
Author

Selv om din økonomiske sans får deg til å ville betale så lite som mulig for så mye som mulig, er det tilfeller hvor det kan være fornuftig å spandere litt ekstra på seg selv. Et av de tilfellene kan være hvis du drømmer om å ha en kjæreste du kan dele livet med, men ikke kan overskue å sløse tid på likegyldige flørter og dårlige matcher. Eller å skulle gå gjennom et hav av negativ energi og følelser. Når du betaler for datingprofilen din, stiger succesraten din for å finne den rette betraktelig:

1. De useriøse er borte

Betalende medlemmer betyr seriøsitet. De som bare er ute etter å ha et tidsfordriv er sjeldent tilbøyelige til å betale for en profil. Når du har betalt for tjenesten, får du altså mye bedre betingelser for å foreta et godt søk blandt medlemmer, som i likhet med deg selv, tar det seriøst å finne - og møte den eneste ene.

At man investerer økonomisk i sin datingprofil er et tydelig tegn på at man gjerne investerer i sin tid og sine følelser. Du unngår å skulle forholde deg til “jeg søker faktisk ikke etter en kjæreste, jeg titter bare…” -typene - og kan i stedet konsentrere deg om å skrive med - og date - mennesker som faktisk søker etter en kjæreste. Samtidig fremstår du også seriøs ovenfor de andre single der ute.

“Hvis du har en betalingsprofil, optimaliserer du sjansene for å finne den rette - og sparer tid og energi på likegyldige samtaler og falske profiler”

2. Oppdatert profil

Når du kommer i kontakt med en betalende singel, kan du gå ut ifra at profilen gir et riktig bilde av han eller hun. De menneskene som betaler for å være medlemmer vil i langt høyere grad enn de med gratisabonnement, sørge for at profilen deres er oppdatert. Nettop fordi de tar dating seriøst og vet godt at man er dårlig stilt med ungdomsbilder - eller i det hele tatt bilder som ikke har hold i virkeligheten.

Læs også: Derfor blir du aldri for gammel til å få en kjæreste

3. Du får svar

Kanskje du allerede har prøvd å skrive til noen uten å få svar? Eller opplevd ghosting? At en person plutselig bare slutter å svare midt i en dialog som ellers gikk ganske bra?! Det er veldig irriterende og kan oppleves direkte sårende.

“Du slipper dermed i høy grad for den ubehagelige følelsen av å bli latt i stikken”

Mange har dessverre vært der. Men de menneskene som betaler for datingprofilen sin har derfor en mer målrettet adgang til å møte nye mennesker, og vil sjeldent unnlate å svare deg. Du slipper dermed i høy grad for den ubehagelige følelsen av å bli latt i stikken etter å ha investert tid på vedkommende.

4. Dynamikk og aktivitet

Et medlemskap på en datingtjeneste betales typisk i måneder. Sånn er det hvertfall her på justkiss.no - og en sånn forpliktelse betyr at medlemmene er aktive og ved tastaturet for å få mest mulig ut av betalingen. Du unngår altså å støte på typen som kun er aktiv i ny og ne, for moro skyld. Det gir gode forutsetninger for dynamikk og en fornuftig aktivitets-flow.


Hvis du har en betalingsprofil, optimaliserer du altså sjansene for å finne den rette, og du sparer tid og energi på likegyldige samtaler og folk som bare er på nett fordi de kjeder seg. Det er også verdt å huske at dating koster penger også i det virkelige liv: Transport, kaffe, drinker, og kanskje til og med middager.

De pengene du investerer i en betalingsprofil er altså raskt tjent inn igjen når du ikke skal foreta hele researchen din ute i det virkelige liv og kjøpe 25 kaffelatte til 45 kr stykket. Og innimellom har man lykken på sin side: Tenk hvis du bare trengte å kjøpe én?

Vi ønsker deg hell og lykke på kjærlighetsjakten. Det skal nok lykkes.

Læs også: Slik forfører du henne på nett slik at hun blir vill etter å møte deg

Læs også: 5 viktige råd som gjør det enklere å finne drømmefyren på nett

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.