7 viktige huskeregler hvis du vil date en kjendis

Har du noen sinne dagdrømt om å date en kjendis og merke oppmerksomheten fra folk rundt dere, når dere går arm i arm gjennom byen? Hvis det altså i det hele tatt er mulig å gå i fred for fans og beundrere...

Sarah Johnson
Author

En søt dagdrøm: Å date en kjendis og ende med å bli kjærester og gå arm i arm gjennom byen mens folk snur seg etter dere. – Hey, var ikke det…?

For noen går den drømmen i oppfyllelse, for de aller fleste kjente mennesker, kunstnere, politikere, idrettsfolk har en ikke-kjent kjæreste. Spørsmålet er, hvordan lykkes noen i å ende med en kjendis, ja til og med en stjerne?

1. Match profesjonelt

Du er nødt til å være i nærheten. Du må ferdes i de samme kretsene- og det kan du få til hvis du jobber i en bransje som matcher. Det betyr ikke nødvendigvis at du skal søke på teaterhøyskolen eller satse på en karriere innen politikk. Det kan være f. eks at du skal bli makeup-artist, lydtekniker, filmklipper, fotograf, eller bare søke en stilling hvor du kan fange vedkommenes oppmerksomhet. Det kan være som assistent på en bokmesse, hvor det kommer mange kjente forfattere og mediefolk, eller du kan bli spesialist innenfor et felt som spesielt rike mennesker søker hjelp hos. Økonomi, IT, juss, vedlikehold av kropp og sjel… Uansett hva er det lettere å skape kontakt når du har en profesjonell anledning til å være i nærheten.

2. Vær selv unik

Du må selv være iøyenfallende. Selvfølgelig kan du kle deg etter de absolutt nyeste trendene og være det på den måten, men du kan også velge din egen unike stil og på denne måten skille deg ut fra det hverdagslige og ordinære.

Fremfor alt er det viktig at du er autentisk. Det gjelder for øvrig alltid i dating, og det går ikke bare på utseende, det går like mye på personligheten din.

3. Ikke la deg blende

Kjente mennesker er normale mennesker, som har gjort noe over det normale, som har gitt dem berømmelse. Men hold deg til mennesket - ikke til kjendisstatusen når du endelig møter vedkommende. Ingen blir sammen med en overivrig fan som roser hvilke evner det nå er snakk om, opp i skyene. (Selv om også kjente mennesker liker ros og anerkjennelse). Dropp de ivrige lovprisningene. Si heller noe morsomt.

4. Timing er gull

Når (kanskje hvis) det lykkes å komme nærme vedkommende, så er timing avgjørende. Er personen veldig opptatt eller tydeligvis ikke utadvendt og interessert i å bli kontaktet? Hvis det er sånn, er ikke dette er godt tidspunkt. Er det derimot passende, så start med et enkelt hei eller god dag og spør om noe relevant. Endelig ikke noe i gossip-kategorien!

5. Bruk sosiale medier

Prøv å etablere kontakt via noen av de sosiale platformene. Instagram, Snapchat, Twitter, Facebook. Dér kan du med rette ord få øyeblikkelig oppmerksomhet, og her må du passe på regelen om å ikke lovprise. F. eks. Nydelig mål av @berømt-fotballspiller i helgens kamp. Eller beste utgivelse @berømt-sanger-forfatter-musiker har overgått seg selv, det sier ikke så lite. Men vær oppriktig imponert og troverdig - ikke overfladisk.

6. Meet & Greet

Å komme tett på sin kjente drømmedate er ikke den letteste tingen i verden, med mindre det er snakk om en politiker. Her er det som regel gode muligheter ved diverse offentlige arrangementer. Det finnes “Meet & Greet”- billetter til f. eks. konserter, eller man kan prøve å få kontakten til en manager eller agent. Det krever at man har et legitimt ærend av noe slag. Det kunne vært en reell forespørsel om et veldedig formål.

7. Bli berømt selv – eller…

Kjente mennesker liker også å møte kjente mennesker, så du kan gjøre noe som kan få “Senkveld” til å invitere deg i studio, eller du kan… Tja, finne på alt mulig! Du kan også la vær. Og så kan du bestemme deg for at din urealistiske dagdrøm har vart lenge nok. Den risikerer nemlig å være en sperre for veien videre for deg når du skal ut og finne en ordentlig kjæreste fra det virkelige liv. Og skal du foresten ikke snart det?

Vil du læse flere artikler om kærlighed og online dating? Klik HER 💕

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.