5 viktige råd som gjør det enklere å finne drømmefyren på nett

Tro på det, legg en plan og vær selv det du vil tiltrekke. Ved å endre litt på dine mønstre og finjustere vanene dine får du mye lettere adgang til boyfriend-butikken.

Sarah Johnson
Author

"Hei, er det boyfriend-butikken? Jeg vil gjerne bestille en modell som er søt og morsom og fin og full av romantiske overraskelser. Og nei takk, ikke en som drømmer om enten luksusfellen eller rusklinikken , men hvis han har et sexy glimt i øyet er det fint…”

Har du en klar idé om hvordan drømmemannen din ser ut, kan du ikke bare finne ham? Og hva hvis du aldri møter ham? For det er ingen slike boyfriend-butikker der du kan gå og ta en nærmere titt på hele utvalget…

Men med nettdating, er sjansene er langt bedre enn hvis du ser deg rundt på arbeidsplassen din eller ute på byen. På nettet kommer du i løpet av kort tid i kontakt med mange mennesker og matchmaker-teknologien hjelper deg med å finne akkurat den mannen du har noe til felles med. Og hvis mannen i ditt liv ennå ikke har dukket opp, så er det kanskje på tide å finjustere vanene dine og skru opp ditt tanke og atferdsmønster litt.

Her er 5 viktige råd som kan hjelpe deg:

1. Tror på det

Du fortjener å finne kjærligheten. Si til det til deg selv hver eneste dag og tenk positivt. Det er et engelsk uttrykk som lyder: "Dress to impress" – det vil si, kle deg slik at du vipper dem av pinnen. - Hva skal det være godt for, lurer du kanskje på, men du kan øke selvtilliten din ved å føle deg velkledd og gjøre noe godt for deg selv. Fra å kjøpe en deilig badeolje til å gå på et spaopphold på et eksotisk sted. Sett pris på deg selv, så vil andre gjøre det samme.

2. Lag en plan

Hva slags mann drømmer du om? Gå tilbake til den tåpelige innledningen ovenfor og tenk deg at du er i en mental boyfriend-butikk. Hvordan skal du og drømmemannen din passe sammen i forhold til utdanning, interesser, erotikk, reise, økonomi, familie og barn? Skriv det ned, for på den måten vil det være mye mer konkret enn hvis du bare tenker eller drømmer. Deretter kan du visualisere planen din. Se det hele for deg når du går en tur, sitte på et tog eller før du sovner om kvelden.

3. Vær åpen

Få menn liker å gjette seg til alt mulig. Den mystiske kvinnen er forlokkende i fantasien, men i virkeligheten foretrekker menn ukompliserte kvinner som er "snakker fra levra". Hvis hun også har en lett latter, vil det bli enda bedre. Glede er en av de sterkeste tiltreknings-magnetene. Så ved å være åpen, snill og få ham til å le av deg vil det øke valgene dine betydelig.

4. Bli hva du ønsker å tiltrekke

Like tiltrekker like, så hvis du drømmer om en kjekk mann i fin form, må du også få opp pulsen. I det hele tatt, hoppe ut av komfortsonen og gjøre noe nytt. Mannen du savner ikke dukker opp fra intet, mens du ligger hjemme på sofaen å fantaserer i ring. Invester i deg selv.

5. Gi slipp på fortiden

Tørk av tavlen og start på nytt. Din fortid er... fortid. Du er videre. Det er ingen grunn til å fortelle daten din alt mulig om dine eksmenn eller kjærester. Dette gjelder spesielt i begynnelsen, men også i etablerte forhold kan setninger som "Det sa alltid eksen min også" suge kalorier ut av den gode stemningen. Vær takknemlig for det du har akkurat nå. At du våknet opp i morges og at dagen i dag gir deg mulighet til å møte nye mennesker.

Les også: Slik gjør du han helt vill etter deg

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.