5 sexy hobbyer som booster sexappealen din i 2022

Er 2022 året der du kaster deg over en ny hobby som gjør det lettere å finne en kjæreste?

Sarah Johnson
Author

Du savner en kjæreste. Men hvor finner du ham eller henne når alt er stengt? På nett, selvfølgelig. Men hva med å gå på date, nå som de vanlige møteplassene som kafeer, barer osv. er utilgjengelige?

Svaret er at du må planlegge. Ikke bare å gå ut, men å gå ut på noe. Hvis du kaster deg over en hobby når verden er normal igjen, vil du møte nye folk i frakoblet modus, men du vil også bli mer interessant på nett. Og noen hobbyer vil øke sexappealen din mer enn andre.

Et stort Amerikansk datingbyrå har undersøkt hvilke hobbyer og interesser som appellerte mest til kundene deres: Kvinnene var mest glad i menn som trente i en eller annen grad, likte å gå på teater og likte å lage mat. Menn foretrakk kvinner som var interessert i å fotografere og trene. Matlaging var lenger ned på listen. Alle mente det var en enorm sexappeal forbundet med reise.

Så hvorfor ikke komme opp med en spennende hobby som både gjør hverdagen morsommere og gjør det enklere å finne en kjæreste? Det er en vinn-vinn-situasjon og to fluer i en smekk. Her er 5 forslag.

1. Sett i gang

Alle former for idrett fører til en helt naturlig form for sosialt engasjement og hvis du ikke er god i ballspill, bør du kanskje vurdere en løpeklubb. Heslig Det er tungt i starten, når du er døden nær etter tre minutter, men hold ut! Eller meld deg inn i en danseklubb? Tango, salsa, country & western, eller linedance... Det er god og morsom trening og når gleden får fatt i føttene, vil det raskt forplante seg til resten av kroppen. Glede er sexy.

2. Rør i gryta

Lær å lage god mat. Hjemmelaget pasta, spicy meksikansk eller fancy fransk, det er ikke så viktig, bare du mestrer å lage et deilig måltid. Matlagingskurs er i seg selv gode måter å bli kjent med nye mennesker på og hvem er det som ikke blir begeistret for en delikat hjemmelaget middag? I gamle dager ble det sagt at veien til en manns hjerte går gjennom magen. I dag er singlelivet en unisex reiserute.

3. Hoppe i vannet

Vannsport appellerer til veldig mange. Det er bare noe over en mann med et surfebrett eller en kvinne i kajakk og det er flere fordeler med å være på sjøen enn de umiddelbare, som at du får luft og lys (og penere hud og kropp). Energinivået og humøret øker ved og på sjøen, selvfølgelig forutsatt at du ikke blir sjøsyk eller har vannskrekk. Deretter kan du eventuelt vurdere fisking – eller du kan starte med svømming, noe som øker forbrenningen din, styrker immunforsvaret og beina dine, reduserer stress og fremmer sexappealen din.

4. Spill opp

Ni av ti trekker nok på smilebåndet av denne hobbyen, men hvis du trenger for å riste av deg litt av hverdagens tomrom, styrke selvtilliten din og møte nye mennesker i en annen setting, så kan du utfolde deg i et amatørteater. Du kan også vurdere om du kan bidra med praktiske ferdigheter bak kulissene. Musiker, lysmann, elektriker, stylist, frisør eller annen administrasjon... Det er en yngleplass for et nære forhold når folk går sammen for å utvikle og lære noe nytt. Det er tilfellet når en ny forestilling må settes opp. Og skulle du ikke sjarmere scenens Madonna eller Michael Jackson, så gir det deg fortsatt mer å snakke om på dater enn hva du kan vri ut av Netflix.

5. Bli bedre

Utvikling er inspirerende og mer tiltalende enn stillstand. Finn på noe å gjøre som gjør deg bedre eller smartere. Ønsker du å bli bedre til å bake? Å snakke spansk eller bruke Excel? Utdanning er ikke bare for barn og unge. På et kurs vil du møte mennesker som deler interessen din. Mange av oss synes det vanskelig å overvinne følelsen av å være "den dumme' – f.eks. på en språkskole, hvor alt du snakker om høres helt forferdelig ut i starten. Men vet du hva? Den andre føler akkurat det samme, så du trenger bare å slappe av og være deg selv. Det blir bedre. Du blir bedre. Dating blir bedre.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.