10 typiske ting jenter ofte gjør, som får menn til å ville stikke av

Problemet med generaliseringer er at de selvfølgelig ikke gjelder alle. Men allikevel - kjenner du igjen disse typiske jentetingene? Menn hater dem, rett og slett.

Sarah Johnson
Author

Hvorfor skal vi fokusere på hva menn hater i et forhold? Og det er vel uansett ikke likt for alle? - Men jo, det er det faktisk nesten! Det er noen ting kvinner gjør som virkelig kan pushe bort mannen. Som virkelig får de til å ville komme seg så langt vekk som mulig, fortest mulig. Du kjenner garantert igjen noen av eksemplene, og akkurat derfor er det nok lurt å vite om de. Hvis du også kjenner deg selv igjen i noen av disse eksemplene kan det kanskje vært lurt å tenke på om man skal kvitte seg med noen av de før man går inn i et nytt forhold?

1. Hun snakker med eksen sin

Sannsynligvis tar han det helt fint hvis han og hans nye kjæreste tilfeldigvis møter eksen hennes. Men hvis hun jevnlig snakker med eller om eksen sin, så skaper jo det utrygghet, irritasjon, sjalusi… Det er ganske dritt hvis hun begynner å sammenligne det ene og det andre - og at det på noen måte kan oppfattes som at eksen er fasiten på hvordan man skal være. Han vil være bra nok fordi han er den han er - ikke en erstatning.

Læs også: 11 verdifulle råd som gjør deg mye mer attraktiv på første date

2. Feil, feil

Menn hater når kvinner kommenterer kjøringen deres. “Hei, pass på den svingen der… Er du sikker på at vi skal denne veien..? Kjører du ikke i litt lavt gir..? Han er god til å kjøre bil, BARE SÅ DU VET DET, og selvfølgelig kan han veien. Akkurat som at han klarer å sette riktig inn i oppvaskmaskinen, kle seg i matchende farger og har orden på verktøyet sitt, selv om det ligger og roter. Han gidder ikke alle de irettesettelsene fra en bedrevitende kvinne. Uansett hvor fin hun er.

3. Bort med fingrene

Fingrene vekk fra tingene hans. Apropos kjøringen hans, skal han nok selv klare å stille inn GPS´en i bilen. Og hvis kjæresten skal låne ipaden hans eller laptopen og begynner å logge inn og ut og endre på innstillinger, blir han sååå lei. Ikke fordi han har hemmeligheter, han husker bare ikke passordene sine.

4. Pinlige kallenavn

Hvis det er noen som kan ødelegge for mannens maskulinitet, så er det pinlige kallenavn. De kan nok brukes hjemme som en joke, men ute hvor noen kan høre at han blir omtalt som pusen eller sussebass..? Ånei! Veldig pinlig og fornærmende blir det hvis noen av vennene hans overhører det.

5. Klister-kjæreste

Det er en hårfin balanse mellom menns fornøyelse ved å være den som kan komme damen til unnsetning - og irritasjonen over deres mangel på selvstendighet. En kvinne som virker avhengig og klistret fast på han, som hele tiden vil vite hva han gjør og passer på han som en hønemor, ja hun blir fort for mye. Men spør om han vil åpne opp glasset med sylteagurker - eller champagneflasken.

6. Er det noe i veien? - Nei

– Er det noe i veien, spør han. - Nei, svarer hun, noe som garantert får han til å spekulere om det handler om noe han har gjort eller sagt. Dårlig humør kan gjøre kvinner innadvendte og stille, men menn hater når de må gjette seg til hva som er galt, og uforklarlig taushet går dem på nervene. Men det er også feil hvis kvinnene snakker for mye, hvertfall hvis det de snakker om er intime detaljer med venninnene.

7. Det var en spøk!

Menn liker at kvinner åpenlyst har det gøy i deres selskap. Og de hater det motsatte. En kvinne som ligner et stort spørsmålstegn og begynner å analysere og tolke det mannen akkurat har sagt, gjør han irritert når hensikten bare var å komme med en morsom kommentar. Både menn og kvinner bruker humor når de flørter, men de har forskjellig inngangsvinkel. Kvinner tiltrekkes av menn som får dem til å le. Menn elsker kvinner som ler av vitsene deres.

Læs også: Sånn sjekker du han opp uten å virke desperat

8. Ubesluttsomhet

Ubesluttsomme kvinner får mannens tålmodighet til å komme farlig nært et bristepunkt. Han inviterer henne ut på middag og spør hva hun har lyst på? Men neeh, det vet hun ikke helt… Eller hun står foran skapet sitt og stirrer fortapt inn i det mens tiden går og går. Kanskje går kjæresten også til slutt, hvis hun aldri er i stand til å ha en egen mening eller ta raske avgjørelser.

9. Flytter inn i rakettfart

Hun er rask på avtrekkeren: Før han får sett seg om, står tannbørsten hennes på badet og hun barberen benene med hans shaver. Løpeskoene hennes står i gangen hans, og hun har satt matvarer i kjøleskapet hans som han selv ikke viste at han manglet. På toppen av dette viser hun sitt misnøye over at han har planer som hun ikke er inkludert i. Det går rett og slett alt for fort og hun gir han pusteproblemer. Han må få luft!

10. Alt for selvkritisk

Hun sammenligner seg konstant med andre kvinner, unner seg ikke dessert, men spiser grønnkål og drømmer om å ta botox. Når hun ser seg i speilet, er det så mye som kunne vært bedre! Alt for mye selvkritikk får sexappealen og livsgleden til å fordufte. Kjæresten hennes hadde nok ønsket at hun i stedet slapper litt av, slår seg litt løs og nyter livet. Med han.

Læs også: Når er man klar for et nytt forhold?

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.