10 tecken på att han tycker det ska vara ni två ❤️

Hur tar du reda på om han tänker på dig, om han inte säger det rakt ut? De här reaktionerna avslöjar att han är tokig i tanken på att ni två ska bli ihop.

Sarah Johnson
Author

Är han den rätta? Tycker han att jag är den rätta? Tänker han på mig, och hur tar jag reda på det? Män är inte alltid så genomskådliga när det kommer till känslor. De bombarderar inte nödvändigtvis en med fina ord och små kärleksförklaringar – det hade kanske varit lite i överkant? Men alltså, om han nu är så himla fin och snäll och rolig att hänga med? Den typ av date som efterlämnar en blandning av glödande begeistring och snurrig nervositet?

Kolla in de här små reaktionerna. De är säkra tecken på att han tänker på dig – och att han är tokig i tanken på att det ska vara ni två.

1. 👍 till allt

Han gillar allt du lägger upp och kommenterar flitigt. På så sätt kan alla som följer din profil se att det är något på gång mellan er – och det har han inga problem med.

2. Första prioritet

Han svarar snabbt när du skriver till honom och om du föreslår att ni ska träffas så prioriterar han dig framför andra planer. Han tar också själv initiativ: Planerar en utflykt eller bjuder på en liten middag eller bio.

Läs också: 11 värdefulla råd som gör dig mer attraktiv på första dejten

3. Glatt humör

Någon berättar för dig att han verkar gladare än han varit på länge. Det där leendet går inte att sudda ut – och om inte det kan göra en varm i hjärtat...

4. Vänförfrågningar

Några i hans nätverk skickar vänförfrågningar på sociala medier, även om du knappt känner dem. De räknar alltså med att du kommer bli långvarig, och det måste bero på att han pratar om dig. En hel del.

5. Till din tjänst

Han ger dig snabbt ett handtag, skjuts, en länk eller ett nummer till någon som kan hjälpa dig med att lösa ett problem. Han tycker att det är trevligt att komma till din undsättning när du behöver hjälp.

6. Nyfiken

Han frågar om allt möjligt – om din familj, din barndom och dina åsikter. Nyfikenhet är ett tydligt tecken på engagemang, för varför skulle man vara intresserad av någon som man inte tycker är intressant?

Läs också: När är man redo för ett nytt förhållande?

7. Tramsig

Han taggar dig i alla möjliga tokiga memes. De flesta är verkligen bedrövliga, men han tycker om tanken på att få dig att skratta.

8. Kommer ihåg detaljer

Han hittar på små roliga gåvor och minns detaljer kring vad du tycker om. Hur kan en man aktivera minnet till den här graden, när han i resten av livet inte kan komma ihåg de mest basala minnesdagarna – eller var han har lagt bilnycklarna?

9. Lutar sig fram

Han är intresserad av dina åsikter och ställer tankeväckande frågor, och han lutar sig mot dig när han pratar med dig och lyssnar. Det kan självfallet bero på att han hör dåligt, du får helt enkelt gissa...

10. Närgående kontakt

Ögonkontakt är bra, fysisk kontakt är ännu bättre. Han ger dig en kyss och en kram när ni träffas – och han passar tiden så att du inte ska behöva stå och vänta i ovisshet.

Läs också: Därför är det en bra idé att betala för din dejtingprofil

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.