10 søte sjekketriks som treffer daten din rett i hjertet

Gikk din siste date over all forventning, så dere skal ses igjen? Eller har du en avtale med en ny mann eller kvinne som du gleder deg til å møte? Da er det jo bare om å gjøre å heise alle seil og ta han eller hun med storm. Eller du kan være den beste utgaven av deg selv, med litt hjelp fra disse romantiske tipsene.

Sarah Johnson
Author

1. Fortell noe morsomt

Å være i stand til å underholde med en morsom eller subtil historie på en date er det samme som å ha fire ess i ermet i kortspill. Få hun/han til å le, det finnes ingen bedre råd når du prøver å få noen til å like deg.

2. Vær spontan

Hvis det er første gang dere møtes kan det være litt i overkant med en velkomstklem eller kyss. Men du kan si noe anerkjennende som er omtrent like bra: “du ser veldig bra ut” eller “du er jo enda penere i virkeligheten”.

3. Gode gammeldagse blomster

De fleste elsker blomster, men noen synes det er gammeldags og kleint å stå der med en bukett. Hvis dere møtes på kafé, vær ute i god tid og sett dem i en vase på bordet. Når dere går derfra gir du de til daten din. Hun (det er flest menn som gir blomster) tror du stjeler dem, men vil snart oppdage at det ikke er like fine blomster på de andre bordene.

4. Dropp banneord og klaging

Snakk pent! Det gjelder både hva du sier, og hvordan du sier det. Banneord og klaging er verken høflig eller sexy. Hvis det pøsregner, eller du er irritert over en politisk sag, så gjør det heller om til noe morsomt. Klaging og negativitet gjør ingen glade.

5. Fra negativt til positivt

Og mer der det kommer fra: Tenk å endre fra noe negativt til noe positivt. Du kan øve deg når noen i din omgangskrets surmuler over noe i hverdagen. Finn på noe som tar brodden av klagingen. La oss ta regnværet igjen, som konstant er en kilde til surmuling: men det støver jo ikke, og det er godt for allergikere og hagen din…

6. Har dere begynt å møtes privat? Vær den som overrasker

I et nytt forhold skal man være forsiktig med å komme uanmeldt. Det kan virke påtrengende eller kontrollerende. Men hvis dere har avtalt at du f. eks skal hente han/henne på jobben, ha da en overraskelse med: Stopp innom en uformell vinbar på vei hjem eller kjøp billetter til den nyeste kinofilmen med hans/hennes favorittskuespiller.

7. Praktisk hjelp er alltid fint

Du er hans eller hennes nye kjæreste - ikke en hushjelp, det har vi helt på det rene. Men hvis du uopfordret tar oppvasken, feier trappen, vasker hans/hennes bil eller pumper opp sykkelen, gir det med garanti plusspoeng i kjæreste-boken. Praktisk hjelp kan være veldig, veldig romantisk.

8. Små røde hjerter

Send søte meldinger på telefonen og sett et lite rødt hjerte på slutten. Det er helt banalt og avslører tydelig hva du synes om mottakeren.

9. Lytt og reager

Når din kjæreste forteller at han uheldigvis kom til å vaske sin grønne yndlingsgenser på 90 grader, eller at hun som barn elsket sjokolade-kringler, så gå ut og kjøp en genser eller en eske med sjokolade-kringler. Lytt i det hele tatt grundig - og følg opp når det lar seg gjøre.

10. Vær omsorgsfull uten baktanker

Forbered et deilig bad hvis kjæresten din har hatt en hard dag. Tenn et par lys og legg frem de mykeste badehåndklene. Vis at du er omsorgsfull, og la det være klart at hensikten er romantisk, men ikke et hint til sex. Eller det kan det godt være…

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.