10 smarte måter å tiltrekke seg drømmekvinnen på

Vil du ha 10 av vitenskapens forslag til hvordan du kan få kvinners oppmerksomhet? Også selv om du langt ifra ligner på Bradley Cooper eller George Clooney? Og faktisk heller ikke gjør det, når man kommer tettere på deg...

Sarah Johnson
Author

Selv om du ser godt etter, ligner du hverken på Bradley Cooper eller George Clooney? Ikke vær lei deg for det, for forskere verden over har kommet frem til mange gode (og noen finurlige) resultater når de forsker på seksuell tiltrekning. Og de fleste ligger milevis fra filmindustriens fokus på “the looks”. Her kommer ti gode forslag til hvordan du lettere kan tiltrekke deg drømmekvinnen.

1. Lett på humøret hennes

Ditt gode humør er som en vitaminpille. Når du ler, spennes musklene dine, endorfiner i hjernen slippes løs og får deg til å føle deg komfortabel, og tilsynelatende booster latteren immunforsvaret. Kroppen din får det dermed lettere for å bekjempe infeksjoner. Endelig økes sirkulasjonen, noe som forebygger hjerte- og karsykdommer, så når du får hun i bedre humør, beskytter du ditt eget hjerte - og har en god sjanse til å vinne hennes også.

Les også: Derfor blir du aldri for gammel til å få en kjæreste

2. Lukten av noe godt

kvinner liker godt at menn lukter godt av enten aftershave eller parfyme, og det er ikke alene på grunn av lukten. Et studie har kommet frem til at menn føler seg mer selvsikre når de har avsluttet dusjen med et spray av deres foretrukne lukt, og selvsikkerhet er sexy. Resultatet fra et skotsk studie var imidlertid at kvinner også tiltrekkes av menn som lukter hvitløk! Men du må ikke lukte surt…

3. Det går, hvis du går bra

Hvordan går det, spør vi hverandre. Og hvordan går du? I tillegg til å legge merke til hvordan du kler deg, legger kvinner merke til hvordan du går og beveger deg. Selvsikre menn rusher ikke avgårde. (Eller det gjør de vel innimellom når de skal forte seg…? Kanskje er de selvsikre fordi de har kontroll på tiden?) En loffende og dvask gange er selvfølgelig heller ikke veldig attraktivt. Så gå som om du vet hva du vil. Og hvor du vil hen.

Læs også: Slik kurerer du et knust hjerte

4. Kjøp en hund - eller en gitar

På justkiss.no har vi tidligere referert til vitenskapelig forskning som viser at kvinner har lettere for å være imøtekommende ovenfor menn som har en hund. Hundeeiere anses som vennlige, betenksomme og ansvarsfulle: Gode egenskaper hos en kommende kjæreste. Alternativt er sjansene dine hos en kvinne også veldig gode hvis du har med deg en gitar (i stedet for en treningsbag). Musikalitet og gode sosiale ferdigheter hører bra sammen. Det finnes forskning som viser at musikk stimulerer det limbiske systemet. Det vil si at vi blir bedre til å “fange opp” andre mennesker sinnstilstand.

5. Litt forfengelighet skader aldri

Har du et fint skjegg? Tilsynelatende kan det være for pent. Et studie fra Australia kom frem til at menn med ukelange skjeggstubber ble ansett for å være mer attraktive enn både nybarberte menn og menn som ser ut som vikinger. Generelt skader litt forfengelighet aldri: Trimmede øyenbryn, velpleide tenner og nyklipte negler og en ordentlig hårklipp… Og så et par solbriller. Ikke på profilbildet, der er det bare irriterende. Men når solen skinner. Og det gjør den jo når du ser henne komme mot deg.

6. Hjelpsomhet er sexy

Altruisme er det motsatte av egoisme, og det burde ikke være nødvendig å sjøsette et helt forskningsprosjekt for å regne ut hvilken isme som er mest tiltrekkende. Men det har skjedd at menn som gjør gode gjerninger - kanskje er engasjert i frivillig arbeid - faktisk får mer sex.

7. Ikke skjul arret du har i ansiktet

Irriterer du deg over et gammelt att du har i pannen fra den gangen du datt på rulleskøyter? Menns arr gjør kvinner nysgjerrige, for sånne gamle skavanker vitner jo om at mannen har gjort noe aktivt og spennende? I et 12 år gammelt studie manipulerte man bilder av 24 menn og kvinner - og ga halvparten av dem et arr i pannen sånn at det så ut som de hadde vært utsatt for en ulykke. Mennene med arr ble ansett for å være mer sexy enn de uten. I kvinnegruppen gjorde arrene derimot ingen forskjell.

8. Utfold urmennesket i deg

Idretter som kan relateres til våre forfedres jeger-samler-atferd, er mer tiltrekkende for kvinner enn de som man ikke kan relatere det til. F. eks sykling på mountainbike eller dykking - og nei, forfedrene våres hadde verken sykkel eller oksygenflasker. Det handler om å ferdes i naturen og tørre noe litt utenom det vanlige.

9. Skriv en god profil

Først og fremst skal du være oppriktig når du skriver profilteksten din, men velg dine ord med omhu. Ord som kreativ, humoristisk og ambisiøs er beviselig “magnetiske”, og hobbyrelaterte ord som bøker, crossfit, løpetrening eller musikk åpner også for flere henvendelser. En god profiltekst skal altså inneholde informasjon som beskriver hva slags menneske du er.

10. Sikt mot din likekvinne

Kjærlighet gjør blind, sies det. Men gradvis - og selv i de kjærligste forholdene - blir jo synet skarpt igjen😉. Det er mange gode grunner til at det er lurt å sikte etter sin likekvinne. Det vil si en som har nogenlunde samme tiltrekningskraft. Hvis du ikke synes at daten din er like tiltrekkende som du selv synes du er, vil det raskt avsløres - og hun vil neppe ha lyst til å se deg igjen. Motsatt - hvis du føler at hun er “way out of my league”, blir det heller ikke bra. Utover å være i samme sexappeal-liga er likeverd et godt sted å sette fokuset for å få drømmekvinnens oppmerksomhet.

Læs også: Derfor er det en god idé at betale for din datingprofil

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.