10 saker som får honom att skryta över att du är hans flickvän

Män skryter mer än kvinnor – vilket säkert beror på att män konkurrerar mer inbördes än vad kvinnor gör. Och om det finns något som kan få en man att sträcka lite extra på ryggen så är det om du är hans bästa catch.

Sarah Johnson
Author

Män skryter. Det är inte ett påstående som är taget från tomma intet. Män skryter betydligt mer än kvinnor eftersom de konkurrerar mer inbördes. Även om hälften av kvinnor i en stor engelsk undersökning svarade ja på frågan om de skryter, så svarade över 70 procent av männen att de gärna drar på stort när de pratar om sig själva och sina bedrifter. Men vad skryter de mest om?

Man kan se skillnaderna mellan män och kvinnors "skryttendenser" i t.ex. jobbansökningar. Män garanterar i betydligt högre grad än kvinnor att de klarar av alla uppgifter, och det gäller även sådant som de bara tror att de klarar av. Och detta syns – eller hörs – när de berättar för varandra om sin kärlekslycka. Här är 10 saker som får honom att skryta över att du är hans bästa catch.

1. Ni har bra sex

Män kan inte låta bli att stoltsera när de haft bra sex. Lyssna bara på gamlingarna nere på badmintonklubben och hör hur de dunkar varandra i ryggen när de skryter om sina bedrifter under täcket med frugan eller flickvännen. Det tar aldrig slut.

2. Ert första möte

Om ert första möte var något utöver det vanliga så är det värt att skryta om. Det kan antingen handla om att det tog en oväntad riktning och du överväldigade honom, eller om att ni gick till en annorlunda plats och inte bara standardkaféet på hörnan.

3. Dina grabbiga sidor

Din date längtar efter att få berätta om vilken tur han har om han rott hem en kvinna som delar några av hans (grabbiga) intressen. Det kan handla om att du t.ex. håller på samma fotbollslag, kör motorcykel eller mountainbike, eller kanske älskar suröl och burgare.

4. Ni är galna på att festa

Ni kan hålla låda på vilken fest som helst och ha kul långt in på småtimmarna, och det är aldrig du som föreslår att ni ska runda av för att du blivit trött eller för full. Tvärtom! Han skryter för sina vänner om att du är den galnaste och vildaste han någonsin har träffat!

Läs också: Så bryter du isen på första dejten

5. Din framgång eller titel

En del av din status smittar av sig på honom om du har ett speciellt jobb eller styr och ställer på arbetsplatsen. Han kanske grämer sig över att du ställer in er date för att du måste jobba över, men han kan åtminstone skryta över att han har en flickvän som är kompetent och tar ansvar. Det är coolare att kunna säga att man dejtar en designer eller en atomfysiker än... tja, något vanligare. Snobbigt eller skrytigt? Både och kanske, men inte vanligt och tråkigt i alla fall.

6. Din givmildhet

Om du ger honom något som han verkligen önskar sig så kommer han självfallet att bli glad, och han kommer sprida sin glädje där han kan. Han kommer visa upp gåvan både till höger och vänster, om den inte tillhör en privat och intim kategori. Hans bästa vän kommer dock alltid få höra om det.

7. Han litar på dig

Kan man ens ha en partner som man inte litar på? Inte så länge. Därför kan han garanterat skryta över att hans partner aldrig någonsin skulle läsa hans sms i smyg eller gå igenom hans fickor. Detta gäller särskilt om en av vännerna har beklagat sig över en väninna som är lite väl nyfiken. Då är det skönt att kunna säga: Det där skulle Bettan aldrig få för sig...

8. Er telepatiska förbindelse

Ni kan läsa varandras tankar. Det känns i alla fall som det, och när ni är själva kan ni kommunicera bara genom att se varandra i ögonen. Det är något som är värt att skryta över.

Läs också: 10 meddelanden din date tycker om att du skickar

9. Dina förmågor

Om du är grym i köket eller själv har tapetserat din lägenhet eller är bra på något över huvud taget så kommer din partner inte tveka om att skryta om det. Han är stolt över dig och det ska hela världen få veta.

10. Du är cool

Du är inte som alla andra, och det är bra! Du kanske bara är helt nere på jorden och så långt från en dramaqueen som man kan komma? Eller så kanske du tycker att en date på en gokoartbana är sexigare än att ses på en kaffe? Coolhet i alla former är... coolt!

Läs också: Därför är det en bra idé att betala för din dejtingprofil

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.

Are you ready for love?

Thousands of singles are waiting inside.