Er du trist eller tilpass som singel?

Gjenkjenner du noen av disse 10 negative tankene? Gjør deg selv en bjørnetjenste – gi dem en makeover.

Maria Christiansen
Författare

Det du tror på, blir det du tenker. Det du tenker, blir din virkelighet... Den åndelige Indiske lederen Mahatma Gandhi skrev en gang et dikt om hvordan vår tro ender opp med å bli vår skjebne. Diktet står nederst og det har inspirert oss til å liste 10 negative tanker som begrenser i stedet for å bane vei. Kjenner du igjen noen av dem? Så gjør deg selv en stor tjeneste – gi dem en makeover.

1. Jeg tror ikke det kommer til å skje

Makeover: Hvorfor ikke? Jeg tror på det og gir det en sjanse, for hva har jeg å tape? Det er mer moro å gå ut og møte noen enn å sitte hjemme og føle seg ensom. La oss se hva som skjer.

2. Jeg er nok for gammel

Makeover: Sannsynligvis er det andre på min alder som også er alene. Hvis de kan gå på date, så kan jeg, og da er det ingen av oss som er for gamle – bare jevnaldrende.

3. Hvorfor vil dette fungere for meg?

Makeover: Alle kjenner noen som har funnet kjærligheten på nettet. Online dating har blitt ganske vanlig og det må være tegn på at det fungerer. Hvorfor ikke for meg?

4. Jeg orker ikke flere nederlag

Makeover: Nå ønsker jeg å la fortiden ligge. Det som har skjedd tidligere, bestemmer ikke hva som skjer i fremtiden. Jeg ønsker å være positiv – likheter tiltrekker  hverandre, sier man jo.

5. Jeg tror ikke jeg kan finne ut av det

Makeover: Jeg kan prøve. Kanskje jeg lykkes og kjenner jeg noen som kan hjelpe meg med gode råd?

Les også: 7 spørsmål du skal stille deg selv hvis du tror det er vanskelig å finne en kjæreste på nettet

6. Åh, det er litt pinlig

Makeover: Vi lever i 2019! Alle er på nett. Merkelig nok også de jeg selv kan gå på date med. Jeg må overvinne min forlegenhet, det er ubegrunnet.

7. Jeg prøve kun en gang til

Makeover: En date? Jeg kommer til å legge for mye i det. På den annen side, hvis jeg går ut med masse nye mennesker, får ikke mindre gode eller mislykkede dater lov til å felle meg. Jeg vil kaste meg inn i det!

8. Nettdating er upersonlig

Makeover: Nettdating er ganske effektivt. Når jeg møter noen ute på byen, har jeg ingen anelse om de er single eller om vi er en god match. Med match-making og min datingapp har jeg langt bedre sjanser til å finne en partner.

9. Han/hun må ta meg som jeg er, ellers kan det være det samme

Makeover: Det er første gang vi møtes og han/hun vet enda ikke hvilken søt og morsom person jeg er. Førsteinntrykket kan like godt være best mulig - Jeg kjøper en ny skjorte! Så har jeg den også til en annen gang…

10. Han/hun synes kanskje jeg er kjedelig

Makeover: Ingen går på en date med en forventning om at det vil være en fiasko, så bli heller hjemme. Som et utgangspunkt har vi begge en positiv holdning og er innstilt på å like hverandre når vi møtes.

“Your beliefs become your thoughts,
Your thoughts become your words,
Your words become your actions,
Your actions become your habits,
Your habits become your values,
Your values become your destiny.”
―Gandhi

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.