Slik finner du kjæreste i 2021

På grunn av utfordringer i forbindelse med Corona, har det ikke vært mye tid til fest og moro. Men hvis den har lært oss noe, så er det at vi ikke er skapt til å være alene. Derfor er timingen din perfekt hvis du skal prøve å finne den riktige kjæresten nå.

Maria Christiansen
Författare

Isolasjon, lockdown, bekymring. Fjoråret ble dynket i håndsprit og koronaens mørke skyer henger stadig over oss. Men hvis det er noe pandemien har lært oss, så er det at vi ikke er skapt til å være alene.

Jo større utfordringer vi har, dess bedre er det å ha en partner. En som kan lytte, berolige, gråte, elske, være trygg og fjerne ensomheten, slik at selv dårlige dager blir gode.

Timingen din er derfor perfekt hvis du skal finne en kjæreste nå. Det er ikke en uoppnåelig drøm. Du må bare gå konstruktivt til verks og det kan disse enkle rådene hjelpe deg med.

Lås døren til fortiden

Henger du følelsesmessig fast i eksen din? Eller i et skapt glansbilde av ham eller henne, for vi har, heldigvis, en tendens til å huske alt det gode fremfor det dårlige? Hvis dere ikke har barn sammen, er det nå du skal lukke døren. Det er som å være ferdig med brettspill: Vekk med alle brikkene, rydd plassen og gi plass til et helt nytt spill der alt kan gå annerledes. Se fremover. Fjern den eller de gamle forbindelsene fra sosiale medier og rydde opp i hjemmet ditt for ting og bilder som sitter under kjøleskapsmagnetene og som minner deg om det som en gang var. Slik skaper du plass og energi til å komme videre.

Heller aktiv en passiv

Håp og drømmer er vidunderlig, men hvorfor sitte på sidelinjen og vente på at noe skal skje? Planlegging er bedre, for da gjør du noe aktivt for at ting skal skje. Du kan håpe du blir flinkere til å spille fiolin eller tegne. Du kan også planlegge og bli god på det, noe som betyr at du begynner å øve deg.

“Et triks kan være å si til deg selv at du slett ikke er på date”

Hvis du ønsker deg en god kjæreste så legg en plan: Bruk online dating, sett av tid til å være på nettet og til å skrive med noen. Gå på date, ikke en enkelt, men flere. Det kan være lurt å si til deg selv at det slett ikke er på date, men er ute med et menneske på samme måte som om det var en ny kollega eller nabo. Det gjør deg mer avslappet. Fokuser på å lære nye mennesker å kjenne.

Gå ut i noe nytt

Hvis du alltid gjør det samme, kan det ikke overraske deg at det alltid er det samme som skjer. La pleier-boblen brist å gå ut i noe nytt. Det har vært vanskelig å gå på arrangementer den siste tiden, for det har jo ikke vært noen tilbud og de fleste fornøyelser og kulturinstitusjoner er stengt. Men inntil verden åpner igjen kan du overveie om det er noe du kan melde deg på? Noe nytt å oppleve? Eller dater du alltid den samme typen? Hvorfor? Utvider horisonten din - også din online dating.

“Ikke flere drukkenbolter, hissigpropper, luksusfelle-aspiranter eller troløse drittsekker”

Selvfølgelig skal du holde fast i prinsippet. Du vet garantert hva slags type kjæreste du ikke vil ha. Spesielt hvis du har dårlige erfaringer fra tidligere. Ikke drukkenbolter, hissigpropper, luksusfelle-aspiranter eller troløse drittsekker. Men betyr det noe hvilken utdannelse eller livsstil din riktig kjæreste har eller hvordan han eller hun ser ut? Det finner du ut av ved å si ja til dater, også noen av dem du umiddelbart ville unngått.

Ikke bra nok - neste

Online-dating kan gi en følelse av at det er uante muligheter. Det dukker hele tiden opp nye – og hvem vet, kanskje mer interessante – profiler på skjermen, og det er nettopp det som gjør hele konseptet så spennende. Det medfører imidlertid også at mange av oss har en tendens til å bli enormt selektive. “Ikke bra nok” konstaterer vi som prinsessen i eventyret – videre, videre, videre. Men når det raskt lykkes for den kresne prinsessen å velge vekk de bedrevitende brødrene og lande lykkelig i favnen på deres oppfinnsomme lillebror, så skyldes det nok at det hele er et eventyr.

I virkelighetens verden begrenser du mulighetene dine med raske avvisninger, for så å jakte den neste og den neste og den neste. Vær konkret i forhold til å matche alder, geografi, livsstil osv. Men vær bevisst på å være positiv og åpen, når du skroller ned over alle ansiktene som smiler til deg. Og tenk hvor mange spennende mennesker du kan møte på nett, som du ellers aldri ville ha møtt.

En av dem kan være den rette kjæresten for deg!

God fornøyelse og riktig godt nyttår ❤️

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.