Sånn finner du en kjæreste i 2022

Man skal hverken være tallknuser eller numerolog for å regne ut at 2022 må bli kjærlighetens år: Tyve to og to. Skal drømmen din bli virkelighet på nyåret? La oss hjelpe deg med å finne en kjæreste du kan være med for alltid - to og to.

Maria Christiansen
Författare

En ung forelsket mann (som senere ble en kjent forfatter) gikk ofte mange kilometer uten en eneste krone for å besøke sin elskede. Hver gang han gikk på den lange veien, drømte han så inderlig om å eie en sykkel, at han undret seg over at den ikke materialiserte seg. Men det gjorde den jo ikke. Ikke så mye som et rustent vrak som noen hadde kastet i grøfta dukket opp. Og hva har den historien med dating å gjøre? En ung mann uten en sykkel…?

Eller et menneske med et inderlig ønske?

Ønsket kunne jo handle om noe annet, og mer enn å bare komme lettere frem. Det kunne f. eks. vært ditt ønske om å finne kjærligheten, men akkurat som at håp alene ikke får sykler til å komme trillende frem, får det heller ikke kjærligheten automatisk til å dukke opp. Så er du med på at håpet må modeleres om til en handlingsplan hvis drøm skal bli til virkelighet på nyåret?

Dét kan vi hjelpe deg med:

2022 – tyve to og to…

Man skal hverken være tallknuser eller numerolog for å regne ut at 2022 må bli kjærlighetens år: Tyve to og to😍… Men en ting er å være dere to - noe annet er å være sammen livet ut, to og to. Den unge fyren håpet så inderlig at han kunne få en sykkel. Hva hvis han hadde lagt en plan? Kunne han ha undersøkt om kan kunne låne eller tatt på seg litt ekstra jobb for å spare opp til en sykkel? Hadde ikke sannsynligheten for at han skulle få tak i den da vært mye høyere hvis han gikk aktivt inn for å få det til? Når du i stedet for håp setter deg et mål, nøyes du ikke lenger med å lengte og drømme, nei da handler du.

Læs også: Sånn snakker du deg direkte inn i hjertet til daten din

Prioriter å gå på date i stedet for å krysse fingrene og samle på firkløvere. Sørg for å ha et bra profilbilde på justkiss.no og bli inspirert av våre mange artikler, hvis du trenger ytterligere tips og råd. Og fremfor alt - gjør plass til å møte nye mennesker i året kom kommer.

Hva er viktig?

Du vet garantert hva du ikke vil tolerere hos en partner. Har du hatt dårlige erfaringer i tidligere forhold (alkoholmisbruk, utroskap, økonomisk uansvarlighet - det er nok å ta av), vil din indre alarmberedskap fyre løs ved det minste tegn på gjentakelse. Ingen tiltrekkes av tanken på problemer, allikevel treffer de i en eller annen grad mange av oss, så hold fast ved det som er viktig for deg. Vært nøye på hvilke egenskaper og karaktertrekk kjæresten din må ha. Så kan du heller slække ned på f. eks. din forestilling om hvordan den eneste ene skal se ut, eller hvilken utdannelse eller hvilken vei i livet vedkommende helst skal ha. Den letteste veien til å finne ut av hva som er viktigst, og hva, er det å si ja til å dra på date - evt. også noen av de du umiddelbart hadde tenkt til å hoppe over.

Sprekk “pleier-boblen”

Hvis du dag ut og dag inn gjør akkurat det samme, hvordan skal du da lykkes med å oppleve noe annet enn det vanlige? Sprekk hull i “pleier-boblen”. La den gå - og gjør selv noe nytt. Ta initiativ, meld deg på noe og unngå å vær for skeptisk (en sunn skepsis er det ikke noe galt med, men ikke la den ødelegge mulighetene dine).

Læs også: Kjenner du de 5 kjærlighetsspråkene?

Dating kan kreve litt øvelse. Ikke sånn at du nødvendigvis skal bruke all tiden din på nettet og gå ut med hvem som helst. Men vær åpen og imøtekommende. Et triks er å late som om du ikke er på date, men bare er ute med et menneske på samme måte som hvis det var en ny kollega eller nabo. Fokuser på å bli kjent med daten din og se hvordan det går derfra.

Ut av fortidens skygger

Årsskiftet er det perfekte tidspunkt til å få en ny start, så med mindre du har barn med en eks-kjæreste, -mann eller -kone, eller at dere på mirakuløst vis har endt opp som bestevenner, er det nå du skal få han eller hun, ja hele rekken av ekser som du henger fast ved følelsesmessig, ut av systemet. Gjør deg selv den tjenesten å gi slipp på de rosenrøde maleriene du har skapt, fordi man ofte husker de positive tingene mer enn man er tilbøyelig til å holde fast ved de negative. Joda, det er jo egentlig en god ting. Men ikke la fortiden skygge for fremtiden. Rydd opp i dine sosiale medier og fjern ting og og bilder i hjemmet ditt. På den måten får du laget plass - også mentalt - til noe nytt. Du kan komme deg videre.

Hvorfor ikke?

Det er tusenvis av gode grunner til å si nei til en date. Du er for sliten, du har for mye å gjøre på jobb, du har fått en kvise i pannen og når det kommer til stykket er han eller hun du har snakket med egentlig ikke din type… Så nei, ikke allikevel - og vips, så kan du fortsette med å håpe og dagdrømme i ro og fred og beholde fantasikjæresten din. Men hvor kjedelig er ikke det? Prøv å stelle deg foran speilet (ikke første nyttårsdag, når du har sovet for lite. Vent til du er i litt bedre form) og si nei!! og legg merke til hvordan utrykket ditt endrer seg når du i stedet for det avvisende nei spør deg selv: - Hvorfor ikke? - Smilte du nå? Fikk du et mer nærværende og forhåpningsfullt blikk? Og det er da en liten ting å endre på for å finne den perfekte kjæresten å ta med seg ut i det nye året - to og to.

Hvorfor ikke?

Ønsker deg et godt, varmt og kjærlig nyttår💗🎉

Læs også: Derfor er det en god idé at betale for din datingprofil

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.