Kvinnenes topp 10: De mest sexy jobbene menn kan ha

Arbeidet vårt sier mye om oss. Er vi kreative, kunstneriske eller taleføre? Og det indikerer om vi er rike eller om økonomien er vanskeligere. Noen yrker hever seg høyere enn andre i sexappeal og kvinner er helt ville etter menn med disse jobbene. Er dit med på listen?

Maria Christiansen
Författare

Og hva er det du gjør? Det er en av de mest vanlige spørsmålene vi spør hverandre når vi møtes, for jobbene våre avslører mye om oss. Er vi friluftsfolk, geeks, praktiske eller teoretikere? Vår profesjon og sysselsetting har mer innvirkning på våre liv enn de fleste av oss tenker over. Det kjennetegner økonomien vår, vår sosiale omgangskrets og interesser, men definitivt også vår plass på popularitetskurven i form av status og sexappeal. Og hvis du spør kvinner, er menn i bestemte yrker også spesielt attraktive. Som i veldig spesielt attraktive - Her er kvinnenes topp ti.

1. Pilot

Flykapteiner for store flyselskaper, helikopterpiloter og, generelt menn som kan få maskiner til å ta av, uansett om det er jagerfly, sjøfly eller varmluftballonger, så vil de bokstavelig talt heve seg over alle andre. Men de gjør det også i kampen om å ha den mest sexy jobben. Piloter er dyktige, spesialiserte og modige og de har et stort ansvar som lett gir dem et sveip til høyre. Det faktum at de også ofte går i uniformer, har god fysikk og tilgang til billige reiser rundt i verden gjør heller ingenting.

2. Komiker

Menn som kan få kvinner til å le aldri trenger å gå ut alene – eller i sengen. Humor, god timing og en frodig fantasi virker på kvinner som en magnet på kjøleskapet. Og når menn har selvtillit nok til å stå opp og opptre, vil de sannsynligvis gjøre det i mange av livets sammenhenger. Et tanke er at det ikke er så langt mellom komedie og melankoli. En komiker-kjæreste er ikke en grinebiter 24 timer om dagen, men i godt selskap og på scenen er han veldig attraktiv.

3. Lege

Hvorfor er det alltid leger i alle romaner? Og hvorfor er TV-serier med menn i hvite frakker en vinner? Fordi kvinner synes leger er flotte! De har autoritet, de har myke fingre, god lønn og de redder liv. Bevisstgjøring av legens sosiale status og at man er i trygge hender gjør sitt og det forklarer nok også hvorfor barneleger av mange er ansett for å være den mest attraktive blant mødre.


4. Brannmann

De er utrolig modige, de handler, holder hodet kaldt i dramatiske situasjoner og de er i toppform. Brannmenn slukker en brann, men de tenner den også lett som ingenting i mange kvinnekropper, så brannmann-kalendere og brannmann-strippere er mye mer populære enn regnskapsfører-kalendere og strippere.

5. Bygningsarbeider

Murere, snekkere, smeder og generelt menn som bygger stort er tøffe. De er sterke, handy og kan betjene alle typer verktøy og store maskiner, og de bryr seg ikke om været. Og de fikser alt selv hjemme og kjenner noen som kan gi en hjelpende hånd når det skal settes opp et nytt kjøkken eller bygges en garasje.


6. Advokat

Helt siden Perry Mason har TV-serier om advokater tiltrukket seg millioner av TV-seere over hele verden. Og ute i virkeligheten har advokater også massevis av tiltrekningskraft. De har autoritet, de løser problemer, de er veltalende og ofte sjarmerende og gode til å lytte. De er også gode på å argumentere, så det kan kreve et raskt svar for å hamle opp med en advokat i hverdagen. Ja, og så er det økonomien. Det er mye penger i juss.

7. Mister Selfmade

Entreprenøren, mannen som skaper sin egen bedrift fra bunnen av, er ambisiøs, energisk og tror på seg selv og sine ideer. Han tør å ta ansvar og er ikke avhengig av en arbeidsgiver som sender ut ordrer. Tvert imot bestemmer han over seg selv og det er ganske macho. Han er vanligvis så oppslukt i sin egen karriere at han har lange arbeidsdager og datamaskinen må være med på ferie.

8. Musiker

Menn med et musikalsk talent er forlokkende. De appellerer tydeligvis til forskjellige typer kvinner, avhengig av om de er hard-rock-bad-boy-type, mestrer en jazz-saksofon eller klaver-virtuoser. Men det er noe med det faktum at de har et talent og har praktisert det målbevisst i mange år. For ikke å nevne at en mann kan skape en svært romantisk bare du-og-meg-stemning med sin musikk.

Les også: 7 spørsmål du skal stille deg selv hvis du tror det er vanskeig å finne en kjæreste på nettet

9. Kokk

Den fransk-amerikanske mesterkokken Anthony Bourdain, som døde i fjor, ble verdenskjent som forfatter når han begynte å skrive underholdende dokumentarer om bordets gleder – sett fra New York sine restaurantkjøkken. I mange kapitler var det mer sex enn saus! Menn som kan trylle på kjøkkenet er naturlig ettertraktet. Bare de ikke kommer hjem og lukter stekt svinekjøtt.

10 TV-reporter

TV-reportere befinner seg "der det snør", følger med på verdens nyheter og møter alle slags spennende mennesker, inkludert mektige politikere og kjente stjerner. Kanskje han selv er kjent. Journalister og fotografer fra andre deler av pressen scorer også høyt, men det er noe med TV-mediet og menn som boltrer seg i det.

Les også: Slik gjør du han helt vill etter deg

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.