Hvordan vet jeg om han er interessert i meg?

Elsker - elsker ikke? Tenk hvis du kunne lese tankene hans eller være flue på veggen når han betror seg til sin beste venn? Her er 15 tegn som avslører at han er interessert i deg.

Maria Christiansen
Författare

Ville det ikke vært deilig hvis man kunne lese tankene hans - eller være en liten flue på veggen når han betror seg til sin beste venn? Hva ville man se? Et likegyldig trekk på skuldrene? Eller kunne man med sine fintfølende flueører høre han si at han hadde funnet kvinnen i sitt liv? Heldigvis er det mange tegn som avslører om man er interessert i deg. Og de er knivskarpe hvis man spisser oppmerksomheten. Her er 15 sikre tegn.

1. Bare fordi

Han gjør noe uoppfordret og den eneste grunnen er at han har lyst til å glede deg. Det klassiske er at han kjøper blomster eller favorittgodteriet ditt… Men hvis han støvsuger bilen din eller bærer ned søpla, eller kjøper billetter til et event du har veldig lyst til å dra på, bare fordi han gjerne vil se smilet ditt: Da kan du smile! For han er interessert i deg.

2. Holder fast

Han holder deg i hånden og han slipper ikke når dere møter på noen han kjenner. Han presenterer deg også, og selv om han gjør det litt halvveis og sier navnet ditt uten å forklare hvilken relasjon dere har, så avslører hånden hans at han er interessert i deg.

Han bytter ikke kanal på tv´en uten å spørre om du følger med på det som står på

3. Han vil inkluderes

Han vil møte familien og vennene dine, fordi han vil være en del av livet ditt. Helt til det skjer, er han tydelig interessert når du snakker om dem. Beviset er at han husker hva du har fortalt.

Læs også: Visste du at disse 10 kvinnelige trekkene tiltrekker menn?

4. Snakker om fremtiden

Man legger ikke planer med noen man ikke vil møte igjen, det er ren logikk. Så snakker han om fremtiden f. eks. ved å foreslå en felles ferie, ja da er han jo hvertfall ikke på vei til å droppe deg?

Han lener seg mot deg når han snakker

5. Kallenavn

Det er noe ganske intimt med å gi hverandre kallenavn. Pusen, snuskebassen, skatten og søta…? men dere må på et par dater først, er du ikke enig? Men akkurat som man kun erter mennesker man liker, så gir man også kun kallenavn til mennesker man liker. Som man liker ganske godt.

6. Svarer raskt

Uansett hvilken kanal du skriver til han på, så svarer han lynraskt. Hvis det unntaksvis går lenger tid forklarer han hvorfor han ikke fikk svart med en gang. Han sender deg også god morgen og god natt meldinger.

7. Det langsomme begjæret

Du er ikke i tvil om at han har lyst på deg, men han har det ikke mer travelt enn deg. Eller det har han muligens, men selv om han gjerne vil ha sex, er han tålmodig og beholder buksene på. Og når de endelig ryker, forhaster han seg fortsatt ikke.

Facebook, Instagram, Snapchat… Han legger deg til over alt

8. Respekt og likeverd

Dine synspunkter er viktige. Du merker at han respekterer deg. Selv hvis dere snakker om et emne han vet at han kan mest om, lytter han på dine meninger (i motsetning til mansplaining-typene), og generelt spør han deg gjerne om råd.

Læs også: Denne fargen øker din sexappeal

9. Utseendet er viktig

Han bryr seg om utseendet sitt og lukter godt. De fleste menneskers forfengelighet vokser med forelskelse, fordi det er naturlig at man vil gjøre et godt inntrykk på en potensiell partner.

Han er helt avslappet i ditt selskap, dere har det gøy og latteren sitter løst

10. Uenighet er helt greit

Han er ikke redd for å diskutere og være uenig med deg. Skulle dét liksom være et godt tegn? Ja, for hvis han ikke brydde seg om deg, ville han mest sannsynlig ikke giddet å bruke tid på å diskutere med deg, men bare trekke på skuldrene og si seg enig i det du sier.

11. Han klarer ikke ta bort øynene fra deg

Han holder øyekontakt (det er en sabla god flørteteknikk), men også når dere ikke ser på hverandre, merker du blikket hans. Han klarer rett og slett ikke ta øyene bort fra deg. Åå, ikke svikt han nå, han er jo interessert i deg!

Læs også: Kjenner du de 5 kjærlighetsspråkene?

12. Du kan regne med avtalene deres

Han holder det han lover og gir beskjed hvis han er forsinket. Han vet at tillit er veldig viktig hvis et forhold skal fungere, og dét vil han jo at det skal.

13. Dine interesser blir hans

Det er litt drøyt å si at dine interesser blir hans. Hvis du går på ridning, og han er redd for hester, eller hvis du spiller piano, og hans finmotorikk stopper før han har får tredd snora på nålen, såå… Men han interesserer seg helt klart for det du interesserer deg for, og lytter gjerne når du forklarer noe. Eller deltar som tilskuer.

14. Store pupiller

Med mindre dere befinner dere i et mørkt rom, avslører pupillene hans at han er interessert i deg: Når hjernene våre registrerer at vi liker noe, svarer den med å hjelpe synet på vei - og pupillene utvides. Helt ubevisst løfter vi også øyenbrynene når vi ser på noe vi liker. Som om vi kan se bedre hvis vi gjør øynene så store som mulig.

Han overrasker deg, fordi han liker å se at du blir glad

15. Tar initiativ

Han vil for alt i verden ikke virke kjedelig, og tar initiativ på ting han regner med at du setter pris på. Kanskje en tur til en morsom bar, eller en tur i skogen, stranden, gågaten, spa eller på kamp av noe slag…

Læs også: Derfor er det en god idé at betale for din datingprofil

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.