Hva menn egentlig mener når de sier... 🤫

- Jeg synes vi skal ha en pause, sier han... Er det et tydelig budskap - eller er han i ferd med å si noe annet?

Maria Christiansen
Författare

Menn er klarere i målet enn kvinner. Når de får si det selv 😉… Men vi satt det på en liten prøve og dykket ned i en rekke eksempler som klart viser at menn ikke alltid er helt tydelige. Kjenner du igjen noen av disse utsagnene?

Kan vi snakke om det senere? Han mener: - Jeg gidder faktisk ikke snakke om det: Vær så snill, bare la det gå!

Hvorfor er du singel? Han vil vite om du også dater andre, for han liker deg egentlig ganske godt.

Jeg er ikke forholdstypen. Han er egentlig ikke så veldig interessert i deg, men han prøver å være høflig og si “det er ikke deg, det er meg”.

Din lille dranker… Man erter kun dem man liker, og han er ganske interessert i deg. Ellers ville han aldri finne opp kallenavn, uansett hvor frekke de måtte være. Han er solgt!

Skal jeg massere deg litt? Med mindre du har veldig vondt i nakken, legger han egentlig opp til sex. Dén er ganske opplagt.

Det kan vi se på… Han er ikke innstilt på å legge planer. Hverken for neste uke eller lenger frem i tid, og han håper at du tar hintet.

Jeg synes vi skal ta en pause. Enten er han litt forvirret rundt følelsene sine, eller så er han overveldet av dine. Eller tør han ikke fortelle sannheten: Han vil gå videre, uten deg.

Jeg tror jeg har sett deg før? Han synes du er fin og prøver å få kontakt, men han innrømmer ikke mer enn at han kan tåle å bli avvist, hvis du ikke er interessert.

Hvor kjenner du han fra? Han vil veldig gjerne vite om du har hatt sex med han? Han har bare ikke lyst i det hele tatt til å vise at han er usikker eller sjalu.

Jeg vil fortsatt gjerne ha deg i livet mitt. Han synes ikke at dere skal være kjærester. Men hvis du fortsatt kan booste egoet hans med små bekreftende meldinger i ny og ne, gjør ikke det noe…

Hei gutta, her er venninnen min. Han friendzoner deg ovenfor vennene sine, så alle forstår at dere ikke er kjærester. Men han setter pris på ditt uforpliktende selskap.

Det er garantert flere eksempler, har du noen du vil dele med oss?😇 Og så er det jo også det kvinner virkelig mener når de sier… Ja, vil du vite det? Klikk her.

Læs også: 10 tegn på at han er interessert i deg

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.