Ditt personlige sommerhoroskop for 2022 🌟

Går du en varm sommer i møte? Les hva stjernene sier om dine sjanser for kjærlighet og romantikk i de kommende månedene.

Maria Christiansen
Författare

Lyst på forandring

♉ Tyren, 20. april til 20. mai:

Du vil snart føle på en sprudlende energi og lysten på forandring. Spesielt hvis du har hatt vanskelig for å ta initiativ gjennom vinteren og på starten av våren. Tenk deg nøye om før du kaster alt gammelt og kjent over bord, for som du vet, kan en plutselig oppstått lidenskap fort dø ut. Du gjør deg selv en stor tjeneste ved å ha føttene godt plantet på jorden og se deg godt om etter ekte kjærlighet.

Noen vil ta deg med storm

♊ Tvillingene, 21. mai til 20. juni:

Har du lykkes med å overbevise deg selv om at du ikke har behov for en kjæreste? Det vil neppe lykkes for deg fremover, for noen vil ta deg med storm i sommerens løp og det kan bli en utfordring å holde oppmerksomheten rettet på andre emner enn kjærligheten. Det er viktig at du fortsetter å ha overblikk og passer på forpliktelsene dine, selv om du aller helst vil gjemme deg i din elskedes favn.

På tide å trekke inn frisk luft

♋ Krepsen, 21. juni til 22. juli:

Trekk inn frisk luft nå som det er vår. Hvis du er klar, vil de kommende månedene by på en haug med spennende opplevelser og utfordringer, så du får definitivt mye å gjøre. I et nytt forhold - eller kanskje i et fornyet forhold - er det viktig at du er oppriktig hvis tilliten skal bevares. Romantikken vil blomstre i nye omgivelser, kanskje på en reise til et sted du ikke har besøkt tidligere.

Du vil utvide horisonten din

♌ Løven, 23. juli til 22. august:

I begynnelsen av sommeren kan du føle deg litt matt og savne godt selskap, men snart vil forandringer utvide horisonten din og det vil løfte humøret ditt. Er det i virkeligheten deg selv som får disse forandringene til å skje? Du er jo i bunn og grunn et kreativt menneske, og ditt vinnende vesen gir seg suksess hos det motsatte kjønn. Det krever bare at noen oppdager din eksistens.

Du skaper varme og glede

♍ Jomfruen, 23. august til 22. september:

Du vil skape varme og glede rundt deg, fordi du velger å prioritere annerledes enn du normalt ville gjort, som gjør at du kommer til å overvinne sjenerthet og de fordommene du måtte ha ovenfor visse mennesker. Spesielt på sensommeren havner du i nye sosiale sirkler og du vil kunne se deg selv i speilet og si “så bra at jeg turte”. Sommeren 2022 blir definitivt minneverdig.

Hold fast i gullet

♎ Vekten, 23. september til 22. oktober:

Med ditt sjarmerende og initiativrike vesen er du en inspirasjon for dine omgivelser, og derfor kommer du lett inn i nytt og godt selskap. Det kan medføre at du flakser litt hvileløst rundt, og det skal du passe litt på med. Hold fast når du finner gull. Det kan nemlig se ut som om det er nettopp i løpet av denne sommeren du vil lykkes med å lande i et harmonisk kjærlighetsforhold.

Slipp deg løs

♏ Skorpionen, 23. oktober til 21. november:

Har du tenkt på at det kommer en dag hvor det er for sent? Hvor toget har kjørt, sjansen har forbipassert, hvor livet har gått? Ja, det er dystre spørsmål, men er det nå du skal bestemme deg for å leve livet ditt sånn du helst vil leve det? Du er et lidenskapelig menneske, og du fortjener å bli elsket med samme lidenskap. I løpet av denne sommeren vil kjærligheten ha fine vilkår. Hvis du tillater det og slipper deg løs.

Lykke og oppstemthet

♐ Skytten, 22. november til 21. desember:

Din fundamentale livsglede og ditt optimistiske syn på fremtiden får med sommeren et ekstra dytt i positiv retning. Det blir nødvendig med grundige hensyn, men alt i alt vil du oppleve den lykken og oppstemtheten som du har savnet - og skjult under en smilende maske. Reiseaktivitet og romantikk mikses på en overraskende måte og du får mulighet til å være generøs på et helt nytt vis.

Du får ting til å skje

♑ Steinbukken, 22. desember til 19. januar:

Du er på vei inn i en bemerkelsesverdig periode, hvor du jobber mot målene dine og får ting til å skje. Romantikken får optimale utfoldelsesmuligheter og forhåpentligvis er en større forandring på vei. Det kan være å flytte eller en annen markant endring i livsstilen din? Det kan skje fordi økonomien din blir bedre, eller fordi du rett og slett finner ny energi og styrke og overkommer de hindrene du møter på veien.

Grip de opplagte sjansene

♒ Vannmannen, 20. januar til 18. februar:

Hvis et menneske du står nært begynner å gi deg små ertende stikk, er det nok en grunn til det. Du er nødt til å være åpen og gripe de opplagte sjansene som byr seg. Gjør du det, kan du forvente at sommeren byr på rikelig med aktivitet - og ekstraordinær varme. Og her handler det ikke om utsiktene for hvordan været blir, men utsikten til den indre varmen. Men det forutsetter at du gir de små kjærlighets-spirene plass til å gro.

Ta et oppgjør med gamle vaner

♓ Fisken, 19. februar til den 20. mars:

Stabilitet kan være behagelig, men det lener seg på det ensformige, som igjen lener seg på kjedsomhet. Er det nå du skal ta et oppgjør med gamle vaner og gjøre noe helt spesielt for deg selv? Lykken vil følge deg, og et menneske som står deg nær vil støtte deg i dine valg. Utover sommeren vil du bli dratt inn i et nytt fellesskap som vil gi deg en helt egen takknemlighet og lykkefølelse.

Flere valgmuligheter

♈ Væren, 21. mars til 19. april:

Du kommer til å stå ovenfor flere valgmuligheter og det kan ende med å skape en viss uro hos deg, fordi du har et godt hjerte og for alt i verden ikke vil såre andre mennesker. Når du har tatt valget ditt, er det ingen slinger i valsen og du får en sommer med ekstraordinære opplevelser. Du må være i god form for å kunne stå distansen, så det er kanskje verdt å tenke på fysikken?

Vil du lese artikler om online dating og forhold? KLIK HER 💗

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.