Det er aldri for sent - sånn setter du fart på kjærlighetslivet ditt

Går du rundt og forteller deg selv at du er for gammel til å begynne på nytt med romantikken? Tosomheten? Intimiteten? Du gjør deg selv - og det mennesket som savner en som deg - en kjempestor bjørnetjeneste

Maria Christiansen
Författare

Oppfatter du deg selv som gammel, bare fordi du kom til å kalle et par sneakers for joggesko eller legger på, når du avslutter en telefonsamtale? Eller i det hele tatt snakker i telefonen. Eller synes du bare at du har blitt for gammel til å begynne på nytt med romantikken, tosomheten og for ikke å snakke om intimiteten?

Forestill deg en tommestokk som illustrerer livet. I de første 12 årene er vi barn, så kommer syv år som tenåringer, ytterligere seks-otte ungdomsår, og deretter 25-30 voksne år - og endelig 30-40 år som gamle..?

Det var mange tall, men ut av den samlede lengden på tommestokken er senior-perioden ulogisk lang. Gjennomsnittsalderen har steget markant, vi er generelt sunnere og mer aktive lang opp i årene, enn hva man var tidligere. Så hvorfor skal man i det hele tatt bruke betegnelsen gammel om mennesker som fortsatt - statistisk sett - har mange leveår igjen? Mennesker som fortsatt kjører rundt på sparkesykkel og drar på skiferie og på ingen måte minner om tidligere generasjoners bedremødre og bestefedre?

Omtrent halvparten av alle ekteskap går i oppløsning, og selv om mange skilte gifter seg igjen, er det også mange av oss som er alene i det voksne liv. Men hvorfor leve all den dyrebare tiden som singel?

Læs også: Åh gud, jeg skal på date - hva gjør jeg??

Du gjør deg selv - og definitivt også det mennesket som savner å ha en sånn som deg - en stor bjørnetjeneste hvis du går rundt og forteller deg selv at du har blitt for gammel til å dra på date og finne deg ny kjæreste. Det er helt meningsløst at vi skal unngå intimitet og lidenskap i alle de årene vi fortsatt er aktive og friske, så kom deg ut av slumreteppet og få fart på kjærlighetslivet ditt.😉

Her er 7 gode poenger som kan gi deg et lite dytt på veien:

1. Supplement – ikke erstatning

Nettdating er i dag en etablert og akseptert måte å møte nye mennesker på. Du kan skrive med andre - fler enn du klarer å møte ute - uten å tenke på om du ser bra ut i tøyet, eller om du kommer til å bruke for mye penger på kafé etc. Og nettdating er jo ikke en erstatning for å gå ut og møte noen et sted. Det er et supplement.

2. Tillit skal bygges opp

Med en profil på Justkiss.no kan du skrive med andre mennesker så lenge du har lyst, før du bestemmer deg for om dere skal møtes. Dermed vet du mer om daten din når dere møtes, enn du ville gjort hvis du kom i snakk med en fremmed på byen. Selvfølgelig skal du som i alle andre sammenhenger ikke være ufornuftig. Avtal datene dine på offentlige steder og ha en sunn skepsis til f. eks. økonomi. Tillit skal alltid bygges opp, uansett hvordan man møtes.

3. Nettdating er enkelt

Voksne mennesker har nok å gjøre - de har det travelt på jobben, de har kanskje tenåringer hjemme eller til og med barnebarn, og de har hverken tid eller lyst til å dra på byen og begi seg ut på nattelivet for potensielle nye partnere. Og hvilket natteliv forresten, hvis man har bikket 50? Nettdating derimot er fleksibelt - og enkelt.

Læs også: 6 tips som gjør datingen din morsom og suksessfull

4. Finn de du har noe til felles med

Flere hundre tusen nordmenn mellom har benyttet seg av nettdating innenfor det siste kvartalet. Det er mange - og veldig forskjellige - mennesker og selvfølgelig kan det være en utfordring å finne den rette. Med en profil på Justkiss.no får du hjelp av våres unike matchmaker til nettopp å komme i kontakt med mennesker du har noe til felles med.

5. Oppløftende utforskning

Hvis du føler deg gammel, kan det da skyldes at du savner lidenskapen og samværet med en som elsker deg? Nettdating gir den beste muligheten for å finne en perfekt match. Det er oppløftende og morsomt å opprette en profil, og begynne å skrive med menn eller kvinner, som kanskje - eller kanskje ikke - er nettopp det mennesket du leter etter. Hvorfor gå glipp av den sjansen? Livet er ikke over før det er.. over!

6. Du bestemmer hastigheten

Er det tid for å gi slipp på fortiden og fokusere på det du ønsker deg akkurat nå? Ingen sier at du skal kaste deg hodeløst ut i alle mulige relasjoner. Begynn sakte og rolig. Opprett en profil, finn ut av hvordan det fungerer, skriv til en eller to du synes virker interessante. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål og du kan også finne massevis av tips og råd i artikkelarkivet vårt. Det er du som bestemmer hastigheten.

7. Alt har en pris

Du betaler for å ha en profil på Justkiss.no, men hvis du setter det litt i perspektiv, skal det ikke koste litt å finne lykken? Du betaler jo også en god del når du går ut i verden for å møte andre mennesker. Singleferier, fritidsinteresser, kafébesøk. Det er ikke mye som er gratis, og oddsene dine blir stadig bedre på nett enn "på byen". Det tar bare et lite øyeblikk å opprette en profil, og du kan til enhver tid forbedre og endre på den, så hvorfor ikke gi nettdating en sjanse? Det er aldri for sent.

Læs også: Derfor er det en god idé at betale for din datingprofil

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.