Bra date, fin fyr - men hvorfor ringer han ikke tilbake?

Det startet lovende. Og det ble faktisk enda bedre da dere møttes. Men hvorfor hører du ikke fra han nå? Ikke la deg bli skremt: Sånn takler du stillheten hans.

Maria Christiansen
Författare

Det er mye i verden man kan undre seg over. F. eks. hvorfor en lovende date med en skikkelig fin fyr ender med… ingenting! Hverken meldinger eller telefonsamtaler - bare stillhet.

Det kan være dødsvanskelig å ikke ta det personlig. Skuffelsen tar stor plass og kan kjennes i hele kroppen, men den beste måten å takle stillheten på er å se nøkternt på situasjonen.

Her er 5 forskjellige eksempler som ikke har fortjent å stjele energien din.

1. Frykt for manglende interesse

Alle hater å bli avvist, og hvis man er bekymret for å havne i den situasjonen, kan man kontrollere den ved å være first mover. Å være den som avviser. Kan han ha fått oppfattelsen av at du ikke var interessert? Var det f. eks. du som tok initiativ til å avslutte daten? Hvis du tror det kan være årsaken, skal du ikke holde tilbake med å skrive til han. Hvis han fortsatt ikke reagerer blir du jo ikke dobbelt så skuffet, men holder deg på status quo. Og så må du flytte oppmerksomheten fremover og i en annen retning.

2. Eller for overveldende interesse

Det ligget et jaktinstinkt gjemt hos menn. Noe tenner dem hvis de må kjempe litt, og tilsvarende kan de miste interesse hvis “byttet” er for lett å fange. Det er dumt hvis du er for kostbar, men det er også dumt hvis du er alt for ivrig og overveldende. Det kan være med på å skremme han bort, og hvis du da i tillegg etterpå prøver å kontakte han, da blir det ikke bedre. Ordet stalker vil dukke opp i bevisstheten hans, og før du føler deg for opprørt over det, så tenk på hvordan du selv ville hatt det hvis en fyr bombarderte deg med meldinger om at du er det beste som har skjedd han. Hvis du absolutt ikke var enig. Hold lav profil, det vekker kanskje jaktinstinktet igjen.

Les også: De mest sexy jobbene menn kan ha

3. Fokuset hans er flyttet

Noe i livet hans har endret seg, så han må ha fokus på det. Kanskje noe på jobben eller i familien. Noe som gjør at denne ene daten plutselig må vike. Det kan også være at han har vært på flere dater og har blitt mer interessert i en annen - og at han nå er litt for feig til å si det. Det betyr ikke at alle menn er uoppnåelige. Ikke la selvtilliten din får en knekk fordi at du har hatt en litt skuffende date som du trodde hadde potensiale. Bruk erfaringen og spør rett ut neste gang hvordan daten din bruker online dating? Møter han andre og hvor mye plass tar det i livet hans?

4. Han prøver å være høflig

Daten var bra, men selv om han likte å være i ditt selskap tente han ikke helt på deg. Kanskje dere hadde forskjellige innstillinger til hva som er viktig i livet? Kanskje oppdaget han at du bare ikke var hans type, og nå klarer han ikke få seg selv til å si det til deg. Han prøver med andre ord å være høflig og unngå å såre deg. Selvfølgelig skulle han bare ha sagt det, og som dagene går blir det bare vanskeligere og vanskeligere for han å ta tak i det. Det er lettere at det bare får fade ut. Aksepter at luften har gått ut av ballongen og ta inn litt luft selv i stedet. I det minste hadde du en hyggelig kveld.

Én stor flørt

Han var veldig sjarmerende og morsom og hadde dette sexy, inderlige blikket du ikke klarer å motstå. Og var det derfor daten var så vellykket? Fordi han var én stor flørt, og det er deilig å føle seg ettertraktet. Men han har allerede gått videre, for han var bare ute etter uforpliktende sex og godt selskap. Definitivt ikke den rette for deg som leter etter en kjæreste du kan dele livet med. Slipp han fri - ut av systemet ditt. Du fikk han ikke på kroken, men det er andre fisk i havet.

Les også: 5 viktige råd som gjør det enklere å finne drømmefyren på nett

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.