6 tips som gjør datingen din morsom og suksessfull

Blir du overveldet av alle de urovekkende nyhetene om krig og klima i verden? Finn en å nyte livet sammen med - la online dating være din bekymringsfrie sone hvor du kan konsentrere deg om å finne en bra kjæreste.

Maria Christiansen
Författare

Fortrolighet, nærhet, intimitet, anerkjennelse, kjærlighet. Vi trenger hele pakken og uten den kommer vi fort til å henge med leppa. Kanskje hvertfall akkurat nå, hvor vi daglig blir konfrontert med krig, ulykker og klimautfordringer. Men selv om verden er i ubalanse for tiden, er det heldigvis fortsatt mulig å finne en man kan nyte livet med. Ja, det er rett og slett en god idé å bruke nettdating som din bekymringsfrie sone, for det er et bra sted å få ny energi og skru ned for strømmen av de mange urovekkende nyhetene.

Her får du 6 tips som baner vei for morsom og suksessfull dating.

1. Ha fokus på det du drømmer om

Har du en klar formening om hva som er viktig for deg? Hvis du hører deg selv si til din beste venn at du drømmer om en kjæreste som er varm og morsom, hvordan har det seg da at du fortsetter å konsentrere deg om utseende når du skroller gjennom profiler? Om de har hår på hodet eller ikke, er slanke eller stutte etc. Ja, ja, utseendet betyr noe, men ha fokus på hva du virkelig drømmer om. Og gå etter det.

2. Flere online dater

Corona har lært oss å bruke FaceTime, Zoom, Skype osv. og med de tjenestene er det lett å bli bedre kjent med hverandre før man møtes på ordentlig. Det er en fordel, fordi man ikke er like sårbare når man har litt mer av hverandre i “bagasjen”. Dessuten må det være mer å snakke om når bekjentskapet ikke er som et ubeskrevet blad.

3. Skru ned for forventningene

Skru ned for forventningene før dere møtes. Den lange coronapandemien har faktisk gjort det lettere å opprettholde en viss avstand til hverandre i starten - og til å akseptere at det går litt tid før man har lyst til å invitere hverandre hjem til seg.

Læs også: Nervøs for å dra på date? På denne måten overvinner du frykten din

4. Still de viktige spørsmålene

Det er morsomt hvordan viktige spørsmål blir «spart til senere». Vi er redd for å virke for overveldende eller for på hvis man på et tidlig tidspunkt spør daten om han/hun vil ha barn eller kunne tenke seg å gifte seg, eller har vært det?… Den typen ting. Men hvorfor ikke bare spørre om det som er viktig for deg? Hva gjør deg lykkelig? Er det å ha orden i kjøkkenskuffer eller å bestige Kilimanjaro? Det er ikke dermed sagt at din online dating skal være som et avhør, men det løser du lett ved å fortelle hvordan du selv har det. - Jeg drømmer om ditt eller datt… Gjør du også det?

5. De gode møtestedene

Tenk kreativt når det gjelder hvor dere skal møtes. Skal det være en date over et par take away kaffer eller en sekser med øl i parken, i byen eller langs kaia? En sykkeltur? En romantisk variasjon er å møtes i en park med trær og blomster? Man snakker bra sammen mens man går.

6. Gi deg selv tid

Man kan velge å kjøre til et bestemt sted ved å ta raskeste vei - typisk motorveien, hvor alt handler om å konsentrere seg om trafikken. Eller ta den fine veien som går gjennom forskjellige landskap, kanskje også over en topp på veien. Dating er ikke et spørsmål om alt eller ingenting. Å finne en kjæreste er en prosess, så nyt turen. Gi deg selv god tid til å date online.

Vil du læse flere artikler om online dating? Klik HER💗

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.