10 tegn på at han er interessert i deg

Når kan man være sikker på at han for alvor er interessert? Noen menn er tydelige som en bannerreklame. Andre skjuler hva de føler, så det kan være en ren skattejakt å bli klok på dem. Men det finnes små, nesten hemmelige tegn...

Maria Christiansen
Författare

Han er snill. Sexy. Oppmerksom. Kjemien mellom dere er… God? Bedre? Du kan være i tvil, for han sier ikke rett ut at han for alvor er interessert i deg. Noen menn er tydelige som en bannerreklame, mens andre - mange - er veldig vanskelig å gjennomskue når det kommer til følelser. Det er en sånn manneting som kan gjøre det til en ren skattejakt å bli klok på dem.

Men det er alltid små, nesten hemmelige tegn som avslører om han er interessert i deg.

1. Han lytter

Har du vært på date med en fyr som bare babler i vei helt til du skulle ønske at du kunne legge ørene i lommen? Kanskje var han nervøs eller usikker. Det kan få mange til å plapre i vei. Kanskje han prøvde å imponere deg med alle sine fortreffeligheter. Hvis han virkelig er interessert i deg, vil han vite noe om deg. Stille spørsmål og lytte. Hans fokus vil være vendt mot deg.

2. Et innbydende kroppsspråk

Han smiler og flytter seg ikke hvis du flytter deg nærmere og f. eks kommer borti hånden eller skulderen hans. Tvert imot så strekker han seg mer eller mindre etter deg. De klassiske tegnene er at han fukter leppene sine, og at øyebrynene hans beveger seg opp og ned. Nå ler du og prøver begge deler. Men det er helt klart et tegn på tiltrekning.

3. Han lar deg låne bilen hans

Hvis han er ordentlig interessert i deg, er han også interessert i å hjelpe deg, og kommer deg til unnsetning og bidrar med å løse problemene dine. En seriøst tillitserklæring er hvis han lar deg låne bilen hans, fordi du skal flytte noe stort og tungt, eller fordi at da får du gjort det ærende du skulle, så dere fortere kan ses igjen.

4. Han snakker om fremtiden

Han begynner å blande deg inn i sine fremtidsplaner. Det kan være med et forslag om en helgetur eller en ferie. Det kan også være noe større i forhold til jobb og bosted. At han ser dere sammen i et perspektiv som er frem i tid, er et sikkert tegn på at han mener alvor.

Læs også: Kan man forelske seg i en man ikke har møtt?

5. Han velger deg først

Han flytter avtaler for å prioritere å ha tid sammen med deg, eller han tar fri tidligere fra jobb så dere kan være sammen. Når han velger deg først, og kompisene hans må gå ut alene på fredags kveld, er han helt sikkert ganske så keen på deg.

6. Han erter deg og stiller tusen spørsmål

Han erter deg så mye at det er på grensen til irriterende. Nå skal han ikke fortsette med å kile eller klype deg som en tullete skolegutt eller slå deg i skulderen som om dere var kompiser på en byggeplass. - Nei, enig i at det er irriterende, men det er hans måte å vise affeksjon på. Og det er av samme grunn han stiller deg tusen spørsmål: - Hvem var du på kino med? Hva gjorde du i helgen? Han vil vite mer om deg, fordi han er interessert.

7. Han begynner å si “vi”

Du erfarer at han snakker om deg til sine nærmeste venner og familie, og han har begynt å si vi og oss. Han oppfatter dere altså - eller ønsker at dere er en enhet. Et par.

8. Han overrasker deg

Han har lyttet oppmerksomt når du har fortalt om dine preferanser, og nå kommer han med en pose bamsemums, en eske ferske dadler, eller hva du nå har fortalt at du liker. Han overrasker deg også med å plukke deg opp i bilen sin når du har vært på treningssenteret eller på kafé med venninnen din.

9. Han er ærlig når du spør om hans mening

Det er viktig for han at du oppfatter han som troverdig. Hvis du spør han om hans mening, svarer han ærlig, men søtt: – Du ser bedre ut i den røde kjolen…

10. Han sender deg små meldinger

Telefonen din plinger flere ganger i løpet av dagen, fordi han sender små, hyggelige meldinger som sier noe om at du har sneket deg inn under huden på han. Sender han en enkelt melding i løpet av dagen, betyr ikke det nødvendigvis at hjertet hans holder på å smelte helt, men skriver han flere ganger om dagen, må det være fordi han tenker på deg. Og det er jo bra.

Læs også: Sånn snakker du deg direkte inn i hjertet til daten din

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.