10 tegn på at han vil til at det skal være dere to❤️

Hvordan finner du ut av om han tenker på deg, hvis han ikke sier det direkte? Disse reaksjonene avslører at han liker idéen om at det er dere to som skal være sammen.

Maria Christiansen
Författare

Er han den rette? Synes han at jeg er den rette? Tenker han på meg, og hvordan finner jeg ut om han gjør det? Menn er ikke alltid så gjennomskuelige når det kommer til følelser, de bombarderer deg ikke nødvendigvis med søte ord og kjærlighetserklæringer - det ville vel kanskje også vært litt i overkant? Men altså, hvis han er veldig snill og pen og er godt selskap? Den typen date som etterlater denne glødende følelsen av begeistring og nervøsitet?

Sjekk ut side små reaksjonene. De er sikre tegn på at han tenker på deg - og at han er interessert i idéen om at det skal være dere to.

 1. 👍 til alt

Han liker alt du poster og kommenterer det ofte. På den måten kan alle som følger profilen din se at det er noe mellom han og deg - og det synes han er helt greit.

2. Første prioritet

Han svarer raskt når du sender han melding og foreslår å møtes. Da prioriterer han deg fremfor andre planer. Han tar også selv initiativ: Planlegger en utflukt eller inviterer på middag eller en tur på kino.

3. Godt humør

Noen forteller deg at han virker gladere enn han har vært på lenge. Det smilet der er vanskelig å få tørket av ansiktet hans - og hvis ikke dét kan gjøre en varm om hjertet…

4. Venneforespørsel

Noen av vennene hans legger deg til som venn på sosiale medier, selv om du omtrent ikke kjenner dem. De regner altså med at du blir værende og det må jo være fordi han snakker om deg. Ganske mye også.

5. Til tjeneste

Han kjører deg gjerne rundt, sender deg linker eller gir deg nummeret til noen som kan hjelpe deg med å få løst en oppgave. Han synes det er hyggelig å komme deg til unnsetning når du trenger hjelp.

6. Nysgjerrig

Han spør om alt mulig - om familien din, barndommen din og dine meninger. Nysgjerrighet er et tydelig tegn på engasjement, for hvorfor være så interessert i noen hvis man ikke synes de er interessante?

Les også: Derfor tiltrekkes kvinner av menn med hunder

7. Tullete

Han tagger deg i alle mulige rare memes. De fleste er skikkelig teite, men han liker tanken på at han får deg til å le.

8. Husker detaljer

Han finner små rare gaver og husker detaljer om hva du liker. Hvordan kan en mann aktivere så mye hukommelse når han resten av livet ikke klarer å huske banale ting sånn som merkedager - og hvor han har lagt bilnøklene sine?

9. Lener seg frem

Han er interessert i dine synspunkter og stiller tankevekkende spørsmål og han lener seg mot deg når han snakker til deg og når han lytter. Det kan selvfølgelig være at han ikke hører så godt, så du må prøve å skille mellom de…

10. Tett kontakt

Øyekontakt er fint, fysisk kontakt er enda bedre. Han gir deg en klem og han kysser deg når dere møtes - og han passer også tiden, så du ikke skal stå og vente i uvissheten.

Les også: Åh gud, jeg skal på date - hva gjør jeg??

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.