10 enkle tips som gir poeng hos kvinnene

Når du dater og ønsker å være på toppen av gamet, skal det ikke så mye til. Kvinner deler nemlig ut poeng for både små og store ting. Derfor kan du lett score en masse poeng uten å anstrenge deg så mye. Les mer nedenfor og få tips til hvordan du klatrer deg oppover poengtavlen!

Maria Christiansen
Författare

Du har kanskje observert at jo større dine gaver eller handlinger er, jo flere poeng får du hos damene. Slik fungerer det kanskje i mannens verden, men hos kvinnene er poengsystemet og spillereglene ganske så annerledes …

Uansett om du kjøper en stor eller liten ting til henne, vil du kun få et poeng. Hver gave, gitt av kjærlighet har altså samme verdi. Størrelsen har ikke så veldig mye å si (i hvert fall ikke i dette tilfellet), her er det handlingene som betyr noe. Husker du på dette, er veien til toppen veldig kort.

Jeg har en liste over en rekke enkle ideer som vil score poeng hos kvinnene.

1. Husk de små tingene

Hvis du husker på de små tingene hun forteller deg – slik som en tur til optikeren eller en jentedate med venninnene, er det poeng å hente. Vis henne at du husker det ved å spørre henne hvordan det gikk.

2. Spør henne om hvordan dagen hennes har vært

Still utdypende spørsmål, når hun forteller om dagen sin på jobben. Dette viser at du er oppmerksom og interesserer deg for henne.

“Lytt, lytt, lytt. Hun trenger at du lytter til henne, spesielt når hun er lei seg eller fortvilt. En skulder å gråte på – ikke en løsningsmanual.”

Et utdypende eller oppfølgende spørsmål kan f.eks. være «Hvordan pleier du å reagere i den situasjonen?, dersom hun klager litt over en hendelse med kollegaen. Vi elsker å føle oss lyttet til – og det beste med det hele er, at vi står 80% av praten. Det krever som sagt litt innsats av stemmebåndene dine for å starte stemmestrømmen. Det samme gjelder når du skriver med en kvinne. Still spørsmål og konsentrer deg om hennes svar.

3. Ikke prøv å løse hennes problemer

Igjen. Lytt, lytt, lytt. Hun trenger at du lytter til henne, spesielt når hun er lei seg eller fortvilt. En skulder å gråte på – ikke en løsningsmanual. Du har sikkert prøvd å gi en kvinne gode råd til å løse et problem – med de beste intensjoner i verden, men blitt overrasket over hennes manglende interesse og takknemlighet.


Kvinner er ikke like løsningsorienterte som menn. Jeg vet det er vanskelig, men prøv å motstå trangen til å legge en slagplan for håndteringen av problemet. I hvert fall til å begynne med. Vis i stedet forståelse, hold med henne og det viktigste av alt - lytt.

Du kan f.eks. si «"Jeg beklager at du hadde en dårlig dag". Enda et poeng på tavlen.

4. Kom med date-forslag

Hun elsker når du tar initiativ. Når du er ute og går med daten din under armen, bestem hvilken restaurant eller cafe dere skal spise på. Dette er ikke noe hun skal bry seg om å ordne. Undersøk hva som ligger i nabolaget på forhånd og ta styringen. Det er mandig, og hun vil takke deg for det. Samtidig er du sikker på at du får noe du selv liker. Sørg for at du vet hva du gjør, slik at hun ikke skal føle seg forpliktet til å vise deg veien.

“Ta telefonen frem og knips et bilde når hun gjør noe søtt eller gøy. Hun vil føle seg takknemlig for at du ønsker å ha bilder av henne i din kamerarull.”

Andre forslag til dater gir også poeng. Når du f.eks. spør om hun vil være med på fredagskonsert om en måned, viser du at du tenker på henne og engasjerer deg i forholdet. Poeng!

5. Bær posene

Det er supersøtt når du tar på deg å bære de tunge handleposene. Det gjør at du fyker opp på poengtavlen. Så lenge du ikke klager over at de er for tunge. Du skal selvfølgelig ikke tilby å bære vesken hennes, men hvis hun kommer slepende med mer enn en liten veske, tilby henne hjelp. Dersom du kan se at hun insisterer, la være med å gi henne valget. Si i stedet «Jeg kan se at den er tung, la meg ta den». Vi kan noen ganger ha en tendens til å avslå hjelpen for å ikke være til bry. Derfor er det kult når du bare tar på deg ansvaret, uten å gi oss tid til å være høflig og si nei takk.

6. Tilby hjelp med noe nyttig

Om det så er å slipe kjøkkenknivene, bære flyttekasser ned i kjelleren, fikse sykkelen eller fikse hennes gardiner, er det bare søtt. Poeng! Så lenge du ikke brekker ryggen eller forverrer problemet.


7. Kjøp hennes favoritt-is

Skal du stå for en hyggelig date med din utkårede, scorer du poeng ved å kjøpe hennes favoritt-is, pizza eller hva enn hun liker. Hun vil tenke to ting, mens hun fører opp et poeng på den mentale poengtavlen hennes. Nemlig at du har lagt merke til hva hun godt kan like, samt at du har stått og tenkt på henne nede på butikken. Aww!

8. Kyss henne i offentligheten

Hvis du og din date ofte tilbringer tid sammen hjemme, er det kanskje på tide å ta det neste steget og bevege seg utenfor?

“Unngå klisjeene med øyne så dypt som skogsvann, og vær i stedet mye mer konkret.”

Når du viser tiltrekningen ovenfor henne i det offentlige rom, ved å f.eks. kysse eller holde henne i hånden, får du også et plusspoeng på veien.

9. Ta et bilde av henne

Ta telefonen frem og knips et bilde når hun gjør noe søtt eller gøy. Hun vil føle seg takknemlig for at du ønsker å ha bilder av henne i din kamerarull.


Det er viktig at hun også synes det er gøy. Hvis hun faller og begynner å grine, skal du for Guds skyld ikke begynne å ta bilder. Vurder alltid hvordan stemningen er først.

10. Gi henne komplimenter

Akkurat som deg elsker hun å motta komplimenter. Unngå klisjeene med øyne så dype som havet og vær i stedet mer konkret. Si for eksempel at hun er veldig fantasifull når hun lager salat, har en attraktiv holdning når hun går eller at hun er god til å innrede hjemmet sitt. Et kompliment som dette: «Dette er nok den fineste og mest hyggeligste stuen jeg noen gang har sett», gir både poeng og et smil om munnen.

Husk at det finnes uendelige muligheter for å vise din date, at du hører til på toppen av poengtavlen. Ingen kvinner er like, men disse er veldig universelle. Finn ut hva daten din legger vekt på og lag din egen toppscorer-liste. Jeg lover deg at det er en god investering - og du kan aldri få for mange poeng, kan du vel?!

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.