Så hittar du en partner 2022

Man behöver inte vara matematiker eller numerolog för att räkna ut att 2022 kommer bli kärlekens år: tjugo två och två. Så ska din dröm bli till verklighet under det nya året? Låt oss hjälpa dig med att hitta den perfekta partnern att spendera livet tillsammans med – två och två.

Emma Johannson
Forfatter

En ung förälskad man (som senare blev en berömd författare) gick jämnt och ständigt utan en krona i fickan många kilometer för att besöka sin käraste. Varje gång han gick och gick längs den långa vägen så drömde han innerligt om att äga en cykel, och han tänkte så intensivt på det att han undrade om den inte bara skulle materialisera sig. Men det gjorde den ju inte. Inte ens en tillstymmelse av ett rostigt elände bortkastat i diket. Och vad har den här berättelsen med dating att göra? En ung man utan en cykel...?

Eller en människa med en innerlig önskan?

Önskningar kan ju handla om andra saker och om mer än att lättare ta sig fram. Det kan t.ex. vara att din önskan är att hitta kärleken, men förhoppningar kan inte trolla fram cyklar på egen hand och det gäller även kärleken. Så är du med på att hoppet måste modelleras om till en handlingsplan om din dröm ska bli verklighet under det nya året?

Det kan vi hjälpa dig med:

2022 – tjugo två och två...

Man behöver inte vara matematiker eller numerolog för att räkna ut att det nya året kommer bli kärlekens år. Tjugo två-och-två 😍... Men att befinna sig i två och två är inte detsamma som att ge sig ut i livet två och två. Vad skulle hända om du skapade en plan? När du istället för hopp sätter upp ett mål så nöjer du dig inte längre med längtan och drömmar – då börjar du istället att agera.

Läs också: Känner du till den enklaste vägen till kärleken?

Prioritera din dating istället för att korsa fingrarna och samla på fyrklöver. Se till att du har en bra profilbild på justkiss.se och bli inspirerad av våra många artiklar, om du behöver fler tips och råd. Och framför allt – gör plats för att träffa nya människor nästa år.

Vad är viktigt?

Du vet garanterat vad du inte tolererar hos en partner. Har du haft dåliga erfarenheter i tidigare förhållanden (drickande, otrohet, ekonomisk ansvarslöshet – det finns mycket att ta av) så kommer dina inre varningslampor blinka och tjuta vid minsta tecken på upprepning. Ingen attraheras av tanken på problem, men likväl drabbar de i hög grad många av oss så håll fast vid det som är viktigt för dig. Var uppmärksam på vilka egenskaper och karaktärsdrag din partner ska ha. Du kan dock lämna tankar på hur den rätta ska se ut, vilken utbildning personen ska ha eller vilken livsstil som passar. Det enklaste sättet att få reda på vad som är viktigt, och vad som inte är det, är genom att tacka ja till dejter.

Spräck vanans bubbla

Om du dag in och dag ut gör samma sak, hur ska du då kunna uppleva något utöver det vanliga? Spräck vanans bubbla. Låt den försvinna och kasta dig ut i något nytt. Ta initiativ, anmäl dig till något och försök att inte vara för skeptisk (en sund skepticism är det inget fel på men låt det inte stå i vägen för dina möjligheter).

Läs också: Drömmer du om någon att dela resten av livet med?

Dating kan kräva lite övning. Du behöver inte nödvändigtvis slita ut dig genom att spendera all din tid på nätet och gå ut med vem som helst. Men var öppen och tillmötesgående. Ett knep är att låtsas om att du inte alls är på date och istället föreställa dig att du träffar en person på samma sätt som om du träffade en ny kollega eller granne. Fokusera på att lära känna din date och ta det därifrån.

Kliv ur det förflutnas skuggor

Årsskiftet är den perfekta tidpunkten för en nystart, men om du nu inte har barn med ditt ex eller ni mirakulöst nog har förblivit bästa vänner så är det dags att bli kvitt med hela raddan av ex som du känslomässigt hänger fast vid. Gör dig själv en tjänst genom att slippa skönmålandet som du har skapat. Det är nämligen betydligt lättare att fastna vid de positiva sakerna än de som var negativa. Det är väl tur det, men låt inte det förflutna kasta skuggor på din framtid. Rensa upp på sociala medier och kasta föremål och bilder i ditt hem. Då skapar du både fysisk och mental plats för något nytt. Du gör dig redo för att gå vidare.

Varför inte?

Det finns tusentals briljanta anledningar till att tacka nej till en date. Du är inte intresserad, du har för mycket att göra på jobbet, du har fått en eländig finne i pannan och när allt kommer omkring så är personen du har skrivit med inte riktigt din typ... Så nej, det passar inte – och vips så kan du fortsätta med att hoppas och dagdrömma i lugn och ro och behålla din fantasipartner för dig själv. Men hur förargligt är inte det? Prova att se dig själv i spegeln (inte på nyårsmorgonen, när du har sovit för lite – vänta tills du är fri från bakfyllan) och säg nej!! Lägg märket till hur ditt uttryck ändrar sig när du istället för ett avvisande nej frågar dig själv: – Varför inte? – Log du inte lite? Fick du en mer närvarande och hoppfull blick? Då är det inte så svårt att ändra sig för att hitta den perfekta partnern och ge sig ut i det nya året – två och två.

Varför inte?

Ha ett riktigt gott, och varmt nytt år 💗🎉

Läs också: Därför är det en bra idé att betala för din dejtingprofil

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.