Så vet du att hon har en crush på dig

10 tecken på att din date är glad för att träffa dig och drömmer om att du ska bli hennes partner.

Emma Johannson
Forfatter

Är ditt sprudlande intresse och dina varma känslor för din date besvarade? Är hon bara en trevlig kvinna med ett tillmötesgående sätt, eller har hon en crush på dig?

Leta efter dessa 10 tecken. Ju fler av dem du kan se hos henne, desto mer sannolikt är det att hon är väldigt glad för att ha träffat dig. Så glad att hon drömmer om att ni två ska bli ihop.

1. Hon inleder ett samtal

Kvinnor håller tillbaka med att ta initiativet då de är rädda för att bli avvisade eller betraktade som "lätta". Så om hon inte kan hålla sig i skinnet och inleder ett samtal med dig, och skickar meddelanden för att hålla kontakten varm, ja då...

2. Du får henne att le

Utsätt henne för det dåliga-skämt-testet: Berätta en riktigt tarvlig vitsighet, och om hon skrattar åt den så har du helt klart fått hennes sympati. Hon skrattar inte åt din hjärndöda humor, men hon vill inte att du ska skämmas då hon tycker om dig. Därför skrattar hon en hel del.

3. Telefonen ligger kvar i väskan

Hon är närvarande, intresserad och uppmärksam när ni ses – till skillnad från dem som hela tiden kollar allt möjligt på telefonen. Hennes ligger kvar i väskan så att hon kan fokusera på dig.

Läs också: 11 värdefulla råd som gör dig mer attraktiv på första dejten

4. Avundsjukan tittar fram

Hon frågar dig utan eftertanke om du träffar andra, för hon har inte tänkt sig en övergående flört. Hon försöker att vara opåverkad om ni tillsammans träffar en av dina kvinnliga bekanta, som du hälsar hjärtligt på, men du kommer att känna av ett stämningsskifte om du inte snabbt förklarar vem det var.

5. Hon tjivas med dig

Hon har en utmanande och lurig blick medan hon retas med dig. Det kan vara dina förskräckliga, gula sneakers som är skämtens mittpunkt, eller något du har sagt. Samtidigt berättar hon också hur bra du ser ut. Men man retas bara med personer som man tycker mycket om.

6. Snabb på sociala medier

Hon kommenterar, gillar och delar snabbt dina uppdateringar på sociala medier. Hon håller inte tillbaka med att informera världen om att ni två har en nära förbindelse. Hon svarar också snabbt på dina meddelanden.

7. Presenterar och bjuder in

Hon presenterar dig för sin umgängeskrets och bjuder in dig till evenemang, såsom en konsert eller en idrottsmatch. Och varför göra sig besväret att presentera dig för vännerna om hon inte tror att du kommer vara en del av hennes liv?

8. Anförtror sig till dig

Hon ber dig om råd och visar att hon litar på dig genom att berätta förtroliga saker. Detta skulle hon aldrig göra om hon inte satsade på er två.

Läs också: 7 tips som gör att din date längtar efter att träffa dig igen

9. Här och där och överallt

Hon har en tendens att "råka" dyka upp där du befinner dig. Hon hade vägarna förbi ditt kvarter, din arbetsplats, ditt gym... Och när det händer ser hon alltid helt fantastisk ut. Det är ju lönlöst att träffa dig och se ut som något katten släpat in.

10. Kroppsspråket avslöjar henne

Kroppsspråket avslöjar betydligt mer än vad man tror. Vänder hon kroppen mot dig? Tåspetsarna också? Det är ett bra tecken. Om hon rör vid dig när ni pratar med varandra, t.ex. lägger en hand på en axel eller arm, så är det ännu mer uppenbart: hon har en crush på dig.

Läs också: Så visar du att du är galen i henne

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.