Känner du till den enklaste vägen till kärleken?

Följer du en liten snårig stig med grus och stenbumlingar som ger dig all världens upplevelser på vägen, eller går du på den breda boulevarden som tar dig fram till målet snabbare än du anar?

Emma Johannson
Forfatter

Längtar du efter äkta kärlek? Eller i vart fall ett fast förhållande som kan hålla livet ut, och som fyller dig med glädje varje dag? Eller ja, kanske inte varje dag i resten av livet, men någon typ av överordnad helhetsglädje? Och trygghet? Och passion...? På justkiss.se tar vi kärlek på stort allvar, så när du är medlem hos oss är du i trygga händer. Men inom onlinedating finns det många vägar du kan följa. Låt oss sätta på GPS’en och navigera mot kärleken.

Matchmaking

Den unika matchmaking-tekniken på justkiss.se gör det enkelt för dig att hitta de människor som du matchar bäst med på viktiga punkter – vilket är människor du skulle passa perfekt med i ett fast förhållande. Du är alltså redan uppe i varv, men även om man befinner sig i ett hav av potentiella partners så kommer kärleken inte av sig själv. Det är upp till dig att styra skutan i hamn, oavsett om du väljer den smala (försiktiga) stigen med en trevande date åt gången, eller om du kör på i full gas och fyller kalendern med träffar.

Håll balansen

Arbetsnarkomaner, nördar... Vi har alla sett typen som låter något specifikt ta upp all deras tid, och sen har de inte någon tid över till annat. Det kan också hända att jakten på den rätta blir allt som ens liv kretsar kring, men även från vårt perspektiv på justkiss.se är det inte så bra att låta onlinedating ta upp all din uppmärksamhet. Gör plats åt allt det som är viktigt för dig. Din familj, ditt jobb, dina vänner, dina intressen, nya intressen – kort och gott allt det som gör dig glad. Det ger dig balans – och glädje gör dig mer attraktiv.

Hokus Pokus Fokus

Många känslor kan sättas i spel på en date. Om du har en tendens att bli generad och är nervös över att gå ut med en främling så finns det några tricks som kan avhjälpa situationen. Först och främst ska du fokusera utåt och inte inåt. Lyssna på det som din date säger – inte på din inre röst som kanske talar direkt till din osäkerhet. Var uppriktigt intresserad och ställ frågor. Du lär känna din date snabbare då – och hokus pokus så kommer du känna dig mer bekväm.

Håll ett öga på din stoppskyltar

Första intryck är ofta – men inte alltid – en bra måttstock. Det ska finnas tid till att lära känna varandra också i de situationer där allt inte flyter på. Du har utan tvekan egna inre stoppskyltar när det kommer till vissa typer av beteenden och dessa ska du inte ignorera. Lita på din intuition om någon gör dig osäker eller obekväm. Det är inte början på ett hållbart förhållande om det börjar med t.ex. avundsjuka, klängighet, kontrollerande beteende eller liknande.

Acceptera avvisande

Ingen tycker om det, men avvisande hör ihop med onlinedating – både att avvisa och att bli avvisad. Om du kan avdramatisera det och hantera en avvisning med viss distans så känns det betydligt mindre skrämmande. Behåll ja-hatten på huvudet, ta det inte personligt och var hellre tacksam över tidiga avvisningar. Då sparar du in på besvär längre fram. Och gräm dig inte över om du har sagt eller gjort något fel eller om du var otillräcklig. Du blev en erfarenhet rikare, en tråkig erfarenhet kanske, men släpp det. En bättre partner väntar längre fram... oavsett om du följer den lilla snåriga stigen med kullersten, eller om du kastar dig ut för att nå fram till målet så snabbt som möjligt och hitta kärleken.

Läs också: Därför är det en bra idé att betala för din datingprofil

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.