Ditt personliga sommarhoroskop 2022 🌟

Går du en varm sommar till mötes? Läs vad stjärnorna säger om dina chanser till kärlek och romantik de kommande månaderna.

Emma Johannson
Forfatter

Längtar efter förändring

♉ Oxen, 20 april till 20 maj:

Du kommer snart att känna sprudlande energi och förändringslust. Särskilt om du har haft svårt med att ta initiativ under vintern och våren. Tänk efter innan du kastar allt gammalt och bekant överbord, för en plötslig passion kan snabbt dö ut. Du gör dig själv en stor tjänst genom att hålla fötterna på jorden och hålla utkik efter den äkta kärleken.

Någon kommer att ta dig med storm

♊ Tvillingarna, 21 maj till 20 juni:

Har du lyckats övertyga dig själv om att du inte måste ha en partner? Den övertygelsen kommer att ruckas på framöver för någon kommer att ta dig med storm under sommaren och det kan bli svårt att fokusera på annat än kärleken. Det är viktigt att du tittar på helhetsbilden och passar på dina förpliktelser, även om du helst av allt bara vill gömma dig i din älskades famn.

Dags att ta ett djupt andetag

♋ Kräftan, 21 juni till 22 juli:

Andas in ny luft under våren. Om du är redo så kommer de kommande månaderna att bjuda på ett överflöd av upplevelser och spännande utmaningar, och du får garanterat mycket att stå i. I ett nytt förhållande – eller kanske ett förnyat förhållande – så är det viktigt att du har ett öppet hjärta om tilliten ska bevaras. Romantiken kommer att blomstra i nya omgivningar, kanske på en resa till en plats som du aldrig har varit på förut.

Du kommer att utvidga din horisont

♌ Lejonet, 23 juli till 22 augusti:

I början av sommaren kan du känna dig en smula matt och sakna gott sällskap, men snart kommer förändringar att utvidga din horisont och lyfta ditt humör. Är det verkligen du som får förändringarna att ske? Du är ju i grund och botten en kreativ och idéskapande människa, och din vinnande natur ger dig framgångar hos det motsatta könet. Det kräver bara att någon upptäcker vad du är kapabel till.

Du skapar värme och glädje

♍ Jungfrun, 23 augusti till 22 september:

Du kommer att skapa värme och glädje runt omkring dig eftersom du väljer att prioritera annorlunda än vad du brukar göra, och som ett resultat av detta övervinner du blyghet och fördomar som du kan ha mot andra människor. Särskilt under sensommaren landar du i nya sociala cirklar och du kommer att kunna se dig själv i spegeln och säga "gud vad bra att jag vågade". Sommaren 2022 kommer definitivt att bli minnesvärd.

Håll fast vid guldet

♎ Vågen, 23 september till 22 oktober:

Med ditt charmerande och initiativrika väsen är du en inspiration för din omgivning, och därför hamnar du lätt i nya och goda sällskapskretsar. Det kan medföra att du rastlöst flaxar omkring, och det ska du vara uppmärksam på. Håll fast vid guldet när du hittar det. Det kan nämligen se ut som att du under den här sommaren kan lyckas landa i ett harmoniskt, rakt igenom fulländat kärleksförhållande.

Släpp loss

♏ Skorpionen, 23 oktober till 21 november:

Har du tänkt att det kommer att komma en dag då allt är för sent? Där tåget har kört, chansen passerat och livet gått vidare? Dystra frågor, men är det nu du ska fatta ett beslut om att leva ditt liv så som du vill leva det? Du är en passionerad människa och du förtjänar att bli älskad med samma passion. Under den här sommaren kommer kärleken att ha fina villkor. Om du tillåter det och släpper loss, det vill säga.

Lycka och lätthet

♐ Skytten, 22 november till 21 december:

Din fundamentala livsglädje och din optimistiska syn på framtiden får en knuff i en positiv riktning med sommarens intåg. Du måste tänka igenom saker och ting, men på det stora hela så kommer du att uppleva den lycka och lätthet som du har saknat – och dolt under en leende mask. Resor och romantik blandar sig på ett överraskande sätt och du får möjligheten att vara generös i en helt ny skala.

Du får saker att hända

♑ Stenbocken, 22 december till 19 januari:

Du är på väg in i en anmärkningsvärd period där du följer dina mål och får saker att ske. Romantiken får optimala utvecklingsmöjligheter och det ser ut som att en större förändring är på väg. Det kan vara en flytt eller en markant ändring i din livsstil? Det kan hända på grund av att din ekonomi blir bättre, eller för att du hittar ny energi och styrka, och gör dig av med hinder längs vägen.

Ta fatt i chanserna

♒ Vattumannen, 20 januari till 18 februari:

Om någon nära dig har börjat bli lite retig så finns det nog en orsak till det. Du måste vara öppen och fånga chanserna framför dig när de dyker upp. Gör du det så kan du förvänta dig att sommaren bjuder på gott om aktiviteter – och extraordinär värme. Här handlar det inte om väderleksprognosen, utan den inre värmen. Detta förutsätter så klart att du skapar plats där små kärleksfrön kan gro.

Gör upp med gamla vanor

♓ Fisken, 19 februari till den 20 mars:

Stabilitet kan vara behagligt, men leder lätt till trivialitet som leder vidare till rastlöshet. Är det nu du ska göra upp med gamla vanor och göra något helt speciellt för dig själv? Turen kommer att följa dig, och en människa som står dig nära kommer backa upp dina beslut. Över sommarens lopp kommer du att dras in i en ny bekantskap som kommer att göra dig särskilt tacksam och lycklig.

Flera valmöjligheter

♈ Väduren, 21 mars till 19 april:

Du kommer att stå inför flera valmöjligheter och det kan skapa en viss oro för dig eftersom du har ett gott hjärta och för allt i världen inte vill såra andra människor. När du har fattat ditt beslut så har du dock inte tid att smyga över äggskal, och du får en sommar med extraordinära upplevelser. Du måste vara i god form för att kunna löpa linan ut, så det kanske är värt att tänka lite extra på fysiken?

Vill du läsa artiklar om onlinedating och parförhållanden? KLICKA HÄR 💗

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.