Är vi ett par eller?

Är vi – eller är vi inte ett par? Den underliga gråzonen där vi inte helt kan definiera ett nytt förhållande kan vara ganska besvärlig. Istället för att trampa vatten kan du trycktesta ert förhållande med hjälp av dessa 6 tecken.

Emma Johannson
Forfatter

Är jag din date? Din kanske-partner? Är vi bara vänner med fördelar, som omfattar nära kroppskontakt? Det är en underlig gråzon där det kan vara svårt att definiera ett nytt förhållande, och det kan kännas ganska förvirrande eller rent utsagt hemskt. Är vi ens ihop? Vad tycker du? Vad tycker jag själv? Vissa menar att svaret är uppenbart. Men inte alla. Istället för att trampa vatten kan du trycktesta ert förhållande med dessa 6 tecken.

Läs också: 5 tips till dig som saknar en partner

  1. Ni tar det för givet att ni ska vara tillsammans när ni är lediga. Ni gör helgplaner, och ni vill båda väldigt gärna träffas?

  2. Din date är den första personen du vill prata med när det händer något nytt, du har en rolig historia, en hemlighet eller någon har gjort dig alldeles rosenrasande...

  3. När ni är tillsammans känner du att du helt och hållet kan vara dig själv. Inget smink, inga försök till att dölja finnar eller bara allmän trötthet (som för övrigt tenderar att försvinna när du är tillsammans med din date).

  4. Ni känner efterhand varandras vänner och väninnor och hälsar från dem. Ni har dessutom träffat varandras familjer. Kanske inte hela katalogen med kusiner och nästkusiner, eller de mindre barnen, men en förälder eller två, en syster eller bror – och de ansåg helt klart att ni var ett par.

  5. Ni planerar utflykter och semestrar tillsammans i framtiden.

  6. Ingen av er har lust att dejta andra – och särskilt inte ha sex med andra, nej-nej-nej. Däremot får tanken av att din date skulle vara med någon annan dig att känna dig beskyddande.

Glöm allt om gråzonen om du har suttit och bockat av alla punkterna. Du och din date är inte bara en bra matchning: Ni är ett par. Om du däremot lugnt och eftertänksamt har skakat på huvudet och tänkt, nä, det är inte vi? Ja då är det kanske inte bara gråzonen du ska lämna. Eller?

Läs också: Därför är det en bra idé att betala för din dejtingprofil

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.