Så får du honom utan att verka desperat

10 sexiga, gulliga och säkra tricks som han garanterat inte kan motstå.

Emma Johannson
Forfatter

I det stora kärleksspelet så handlar det självfallet inte om att få någon med hjälp av smarta tricks som överrumplar motståndaren. Den andra personen är inte en motståndare. Men det finns vinnare och förlorare, och därför kan lite taktiskt och strategiskt tänkande göra susen. Särskilt om du nu känner att du har träffat den rätta och inte kan få nog av honom.

Så hur säkerställer du att det är ömsesidigt?

Tja... Du har lust att slänga allt åt sidan och sätta in det tunga artilleriet med kärleksförklaringar och tillkännagivanden. Men det gör du inte! För du har redan läst och hört det 117 gånger förut, så låt oss upprepa det: Needy är inte sexigt – det ska finnas något att kämpa för, att eftersträva, att respektera. Men först och främst ska det finnas något som han bara inte kan motstå.

1. Humöret gör halva arbetet

Vem har du pratat med på den senaste tiden? Någon som har varit på bra humör och blivit glad över småsaker? Personer i piskande regn som säger att det i alla fall inte snöar? Eller har du träffat någon som överöser dig med en oändlig ström av klagomål som suger luften ur rummet? Vi attraheras naturligt till positiva människor som får oss att känna oss trygga och tillfreds. Varken snygga kläder eller en snygg rumpa kan mäta sig med din positiva inställning till tillvaron. Det andra är dock inte en nackdel heller.

2. Närvaro är bra

Prata inte om ditt ex. Allt möjligt kan hända. Allt möjligt som du inte kan styra över. Din nya fling kan bli avundsjuk och sur, du kan bli sur, han kan tro av du har något ouppklarat i ditt förflutna som du kan börja tvivla över... Du kan garanterat själv hitta andra scenarier som kan uppstå. Släpp det förflutna och var närvarande, lyssna och var intresserad. Närvaro är bra.

3. Ärlig och rak

Män älskar kvinnor som har fötterna på jorden och som är lätta att prata med. Ja, förlåt för generaliseringen, det finns också män som är helt galna i komplicerade och mystiska kvinnor. Det finns också albinohjortar i skogen och flera meter långa hajar i Östersjön. Det är bara väldigt sällsynt att någon får syn på dem. Men varför utge sig för att vara något eller någon som man inte är? Var rak och ärlig med vad du tycker om och inte tycker om.

4. Det stora leendetestet

Varför ser du så sur ut? Är du ledsen över något? Finns det något som gnager? Har du fått den frågan någon gång utan att du har varit det minsta sur eller ledsen? Kanske har du bara varit koncentrerad på något? Gått igenom en problemställning eller räknat saltkornen på bordet? Le, då ler världen med dig. Det gamla ordspråket står sig än idag, och att le i kombination med ögonkontakt är det viktigaste verktyget i din flörtarsenal. Om du inte har lätt för att le så får du börja öva.

Läs också: Kan man förälska sig i någon man inte har träffat?

5. Förminska aldrig dig själv

Vissa typer kan bli rädda för starka kvinnor. Men om din nya fling inte kan hantera att du är skarp inom ditt fält – eller inom många fält, är du då säker på att han är den rätta? Det kommer aldrig något bra från att förminska dig själv bara för att han ska känna sig bekväm. Dela med dig av dina åsikter, avbryt inte honom och låt honom inte lägga orden i mun på dig. När du står starkt så kan han inte stå i vägen för dig.

6. Var ekonomisk

Är du på jakt efter det goda livet? En man med guld-plus-supreme-pling-tingeling-där-kreditkortet-går-varmt ser rakt igenom dig om du bara är ute efter hans pengar. Om du inte själv har en väldigt god ekonomi ska du undvika att prata om hans dyra vanor, skor, bilar etc. Föreslå t.ex. att ni delar på notan, och berätta hur mycket du älskar ditt jobb så att han förstår att du sätter pris på att vara självförsörjande.

7. Få honom att känna sig ung

Anmärkningsvärt många män väljer en partner som är yngre än dem själva. Det kanske beror på att de känner sig yngre då, vilket det inte är något fel på. Det betyder bara att du gör klokt i att inte anmärka på hans höga hårfäste, eller hans ålder generellt. Få honom att känna sig stark och vital – då kan han inte motstå dig.

8. En härlig doft

Vårt luktsinne har en stor inverkan på oss. Dofter påverkar t.ex. vårt minne, vår produktivitet och våra känslor. Det har gjorts mängder med forskning om dofternas inverkan på våra liv, och vi vet ju att det stämmer: Aromaterapi kan vara välgörande, vi attraheras till goda dofter, medan sura lukter – särskilt sura kroppsdofter – är motbjudande och frånstötande. Se till att du klär dig i en doft som din fling tycker om.

9. Skicka flörtiga meddelanden

Tack vare alla våra digitala plattformar så är flörtande inte längre något som bara sker till bords. Flörtiga och eggande meddelanden som kittlar hans fantasi för honom att vilja vara nära dig. I rimliga mängder så klart, för du är ju inte desperat. Men han får gärna veta om att han faktiskt har en chans, eller? Ibland måste man ju trots allt vara tydlig.

10. Mod och överskott

Riskbenägenhet är till en viss grad ganska tilldragande. Efter den gränsen så är det både dumt och farligt. Men en modig kvinna som vågar utmana sig själv och kasta sig ut i det okända är betydligt mer spännande än den mer reserverade väninnan. Och mod kan klä sig i många skepnader. En kan vara att ge sig upp på en klättervägg eller köra gokart på en date, men det kan också vara att klä sig iögonfallande eller högt säga vad man tycker i en grupp. Mod bottnar i självsäkerhet. Självsäkerhet är sexigt.

Vill du läsa fler artiklar om parförhållanden och onlinedating? KLICKA HÄR 💗

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.